Libnet.ro
UNICEF

23:30

Subiectele zilei: Cel mai bine clasata universitate din Romnia n ultimul top mondial; La New York, americanii i dedica lui Brncusi o expozitie. n Romnia, vicepremierul taie panglica la replici; Educatoarea dintr-un sat de lnga Rosia Montana ajunsa n caut

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cel mai bine clasata universitate din Romnia n ultimul top mondial; La New York, americanii i dedica lui Brncusi o expozitie. n Romnia, vicepremierul taie panglica la replici; Educatoarea dintr-un sat de lnga Rosia Montana ajunsa n caut

Profesor clujean: Dragi parinti, nu le faceti temele copiilor vostri! Selectati excursiile scolare in care pot merge, trebuie sa invete ca recompensele se ofera in urma muncii. Apelul unui profesor clujean catre parinti a devenit in scurt timp popular in mediul online. Dragi parinti, nu. Judecatoarea care si-a cerut scuze celor care au stat pe nedrept in inchisoare: Prin protocoale au extins nepermis competentele SRI. Noi nu facem suruburi, noi lucram cu destine. Madalina Afrasinie, presedinta Sectiei a VI-a civila de la Tribunalul Bucuresti, cea care. continuă pe Hotnews

Cel mai bine clasata universitate din Romania in ultimul top mondial. Aceste rezultate trebuie apreciate in raport cu subfinantarea cronica a invatamantului

Times Higher Education THE) este unul dintre clasamentele mondiale ale universitatilor din lume si a fost recent dat publicitatii.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

Cel mai tare meci din UEFA Champions League de saptamana aceasta va fi arbitrat de un roman. Astfel, derby-ul Barcelona - Inter de miercuri, din Grupa B, va fi condus la centru de Ovidiu Hategan 38 de ani), cel.

VIDEO Se deschide cel mai lung pod maritim din lume, proiect de 20 de miliarde de dolari ce a strnit multe controverse

Pe 24 octombrie presedintele chinez Xi Jinping va inaugura unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura din China, un pod lung de 55 km care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong Kong si Macao. Timpii de calatorie vor scadea de la peste trei ore, la sub 40 de minute si China spune ca regiunea se va dezvolta si mai mult. in Hong Kong insa criticii spun ca nu era nevoie de un pod atat de scump si ca autonomia teritoriului va fi stirbita si mai mult, la doar cateva saptamani dupa ce in Hong Kong au ajuns si primele trenuri de mare viteza.

Salariul mediu laBrasov a ajuns la 533 de euro. Domeniul in care se castiga cel mai bine

La sfarsitul lunii august 2018, numarul salariatilor din Brasov ajunsese la 189. 922 de persoane, cu 7. 495 peste numarul inregistrat in august 2017.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

Forbes a realizat un top al celor mai bine platiti influencers de beauty din lume. De la vloggeri la makeup artisti profesionali, toti au in comun iubirea pentru frumos si machiaj, iar pasiunea le-a adus notorietate in lumea intreaga.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )