Libnet.ro
UNICEF

17:30

Subiectele zilei: Cum e investigata uciderea padurarului din Maramures; Cum explica USR ca a cedat in fata primarului Sectorului 1 si a aprobat 5 milioane de euro pentru toaletarea copacilor

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cum e investigata uciderea padurarului din Maramures; Cum explica USR ca a cedat in fata primarului Sectorului 1 si a aprobat 5 milioane de euro pentru toaletarea copacilor

La 101 ani, Simion Garlea se trezeste la ora 6 dimineata, ca sa prinda imnul la Televiziunea nationala, si-i scrie poezii sotiei disparute. La 101 ani, Simon Garlea, are un mare regret. Achitarea tortionarilor securisti ai lui Babu Ursu. Acuzati de crima contra umanitatii, doi tortionari si asasini probabili ai lui Gheorghe Babu Ursu au fost achitati. continuă pe Hotnews

Cum e investigata uciderea padurarului din Maramures. Anchetatorii iau in calcul halucinanta pista a autoimpuscarii

Liviu Pop,barbatul ucismiercuri seara,intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori, este al doilea padurar omorat ?.

Cum e investigata uciderea padurarului din Maramures. Anchetatorii iau in calcul halucinanta pista a autoimpuscarii

La aproximativ doua zile de la moartea lui Liviu Pop, padurarul gasit intr-o rapa dintre localitatile Rogoz si Baiut, niciun suspect nu a fost pus sub acuzare. Mai mult, anchetatorii neaga orice implicare a mafiei lemnului in acest caz.

Cum a fost executat cu propria arma padurarul din Maramures. Directorul Romsilva, detalii exclusive din ancheta

Antena 3 a obtinut informatii in exclusivitate in cazul padurarului executat in stil mafiot, intr-o padure din Maramures. Directorul Romsilva afirma ca barbatul ar fi fost sunat de doi localnici, care i-ar fi.

Procuror, despre cazul padurarului ucis in Maramures: Se lucreaza in aceasta cauza foarte serios si foarte atent, interesul fiind sa lamurim situatia sub toate aspectele

Procurorii din Maramures care ancheteaza cazul padurarului impuscat sustin ca sunt luate in calcul mai multe variante de ancheta si ca, in momentul de fata, nu se poate emite vreo concluzie clara cu privire la ce s-a intamplat, transmite Mediafax.

Ancheta in cazul padurarului ucis din Maramures bate pasul pe loc. Unul dintre suspecti ar fi nepotul prim-procurorului din Targu Lapus (VIDEO)

Detalii halucinante ies la iveala din ancheta demarata in cazul lui Liviu Pop, padurarul ucis de hotii de lemne in Maramures. Cei trei suspecti sunt chiar ultimii oameni cu care acesta s-a intalnit. Ei au fost.

Subiectele zilei: Marile dosare de coruptie, reluate de la zero; Protest in centrul Craiovei impotriva poluarii radioactive; Campania Judete la stapan, care a pus pe jar baronii locali, a fost pusa pe pauza: care e motivul

CTP, despre prioritatile anuntate de Orban: o dezvoltare a exprimarii sintetice a cunoscutului politolog si filosof Gheorghe Hagi. Cristian Tudor Popescu a critcat la Digi24 atat decizia USR. Protest in centrul Craiovei impotriva poluarii radioactive. Zeci de persoane participa in acest moment la mitingul NU poluarii organizat in Piata Prefecturii din Craiova.

REVOLTATOR! MAFIA LEMNULUI acapareaza Romania! La o zi dupa crima din Maramures, un padurar a fost batut si amenintat cu moartea de un afacerist din Suceava (FOTO)

La o zi dupa ce un padurar a fost omorat in Maramures, un altul a fost a fost batut si amenintat cu moartea de mafia lemnului. Este vorba despre Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic.

Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori,.

La o zi dupa crima din Maramures, un alt padurar este batut si amenintat cu moartea

Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic Moldovita judetul Suceava), a fost atacat in plina zi de un om de afaceri aflat in legaturi cu mafia lemnului, scriu jurnalistii Recorder. Incidentul a avut.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )