Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele zilei:Detalii despre protestul de pe 10 august. Romnii din Diaspora au pornit deja spre Romnia;Cstigatorii si pierzatorii rectificarii bugetare;Pariul cstigator al lui Dragnea junior nainte de izbucnirea pestei porcine

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei:Detalii despre protestul de pe 10 august. Romnii din Diaspora au pornit deja spre Romnia;Cstigatorii si pierzatorii rectificarii bugetare;Pariul cstigator al lui Dragnea junior nainte de izbucnirea pestei porcine

Camera ascunsa la Spitalul Universitar din Bucuresti: Mizerie si pacienti uitati cu orele pe targa pe holuri. Asistentele si infirmierele care au vorbit despre mizeria ce pune in pericol pacientii la Spitalul Universitar Bucuresti. Marea insula romaneasca. Europa se afla - spun liderii cei mai avizati - intr-un moment de cumpana si alegerile europene de anul viitor ar putea fi decisive. Dar nimic nu transpare in politica romaneasca. continuă pe Hotnews

FOTO Coloana de masini cu romani din Diaspora care vin la protestul din 10 august, la granita franco-britanica

Au mai ramas doar doua zle pana la protestul romanilor din diaspora pentru care s-au pregatit atat participantii, cat si autoritatile statului. Ceea ce a inceput ca o contra-reactie in mediul online fata de mitingul PSD din iunie este pe cale sa se concretizeze intr-o manifestatie la care vor participa mii de persoane. Cel putin la asta se asteapta organizatorii protestului Pe 10 august, toti romanii vin la Bucuresti! .

Romanii din diaspora vin in tara pentru protestul de pe 10 august

Aglomeratie mare zilele acestea la punctele de frontiera din vestul tarii, din cauza celor care se intorc in tara. Unii dintre stranieri vin special pentru a participa la protestul anuntat de diaspora pe 10 august, in Piata Victoriei.

Crezul soferului roman care vine din Spania pentru protestul din 10 august. Pe noi nu ne pot mitui

Ioan Ciontos este un clujean in varsta de 41 de ani care lucreaza ca sofer profesionist in regiunea Castellon din Spania. Pe 10 august va veni special la mitingul din Bucuresti unde sunt asteptati multi romani din diaspora.

Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

Tot mai multi romani care muncesc in strainatate se intorc in tara si anunta ca vor participa la mitingul din 10 august. Pe retelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii si clipuri in care.

Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu organizatorul protestului din 10 august

Update: Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu Emanuel Cioaca, care spune ca este convins ca la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de romani. Am primit protocolul dupa ce am aparut in.

Protest 10 august. Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, cercetat de DIICOT

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT.

Protest 10 august. Federatia Romanilor de Pretutindeni, marcata de controveste, dupa ce a cerut anularea autorizatiei pentru mitingul Diasporei

Federatia Romanilor de Pretitudineni FRP) se afla in centrul unor controverse, dupa ce, cu doar cateva zile inaintea protestului de pe 10 august a cerut anularea autorizatiei, obtinuta cu greu de la Primaria Municipiului Bucuresti.

Sinteza zilei. Noi declaratii ireale ale celui care spune ca a initiat protestul din 10 august

Dezvaluiri socante, in aceasta seara, la Sinteza zilei. Avem noi imagini cu invidivul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si care promitea Flacari, fum.

Cum se mobilizeaza ploiestenii pentru mitingul Diasporei din data de 10 august

Ploiestenii se mobilizeaza pe retelele de socializare pentru mitingul Diasporei care va avea loc in Capitala in data de 10 august. Cei care vor sa participe la protestul de la Bucuresti sunt invitati sa se intalneasca in cea mai mare gara din Ploiesti pentru a pleca impreuna sau la benzinaria de la intrare in Ploiesti dinspre Valea Prahovei.

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )