Libnet.ro
UNICEF

17:30

Subiectele zilei:Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai tare dect cele din Paris, Viena sau Bruxelles;Un medic rezident a rezolvat o problema pentru care statul nu gasise solutii zeci de ani la rnd;Rasism fara rasa?

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei:Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai tare dect cele din Paris, Viena sau Bruxelles;Un medic rezident a rezolvat o problema pentru care statul nu gasise solutii zeci de ani la rnd;Rasism fara rasa?

Rasism fara rasa?in cursul dezbaterilor initiate de USL privind modificarea Constitutiei, in anul 2013, fusese adoptat un amendament la Art. 4 care elimina cuvantul rasa. Problema. Gabriela Firea si-a facut campanie cu o poza cu mine si bebelusul fara acordul meu. La minutul 4. 06 al clipului partea a doua) in care primarul Bucurestiului isi. continuă pe Hotnews

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai tare decat cele din Paris, Viena sau Bruxelles

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri importante ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene foarte mari, precum Paris, Viena sau Bruxelles arata un studiu realizat de compania de consultanta Knight Frank.

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai multdecat cele din Paris sau Viena

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene precum Paris, Viena sau Bruxelles. Cu o majorare a preturilor.

Subiectele zilei: Marea Moschee de la Bucuresti nu se mai construieste; Guvernul a gasit solutia mpotriva inundatiilor: organizeaza tabere gratuite pentru copii;Romnia mbatrneste. n 2040, o treime dintre romni vor avea peste 65 de ani

NATO si trista soarta a presedintilor. Si slabiciunea Romaniei reprezentate la summitul NATO de Klaus Iohannis, si atacurile lui. Situatie incredibila: voluntarii care au facut curat la un spatiu de joaca, pusi sa aduca mizeria inapoi. De ce s-au suparat locatarii din zona. O asociatie umanitara din Botosani implicata in.

Marea Moschee din Bucuresti nu se mai construieste din motive financiare. Terenul va fi inapoiat statului roman

Muftiatul Cultului Musulman din Romania abandoneaza proiectul Marii Moschei din Bucuresti, pe motiv ca nu mai sunt fonduri.

Business report: Preturile locuintelor din Bucuresti au crescut mai mult dect cele din Viena, Paris si Bruxelles. Topul cresterilor din Europa; Aparatele GPS refuza sa dispara de pe piata; Pretul aurului, la cel mai scazut nivel din acest an

Exporturi mai mici de grane anul acesta. Romania a pierdut din pietele traditionale din afara spatiului comunitar. Exporturile de grau ale Romaniei au scazut cu 20% in primele noua luni ale anului de. Previziune sumbra pentru cei cu credite. La ce nivel va ajunge indicele ROBOR in urmatorii ani. Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate.

Serviciul de Pasapoarte din Bucuresti se muta. De unde va puteti lua actele

Un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple din Bucuresti si judetul Ilfov se va deschide, incepand cu data de 16 iulie, in centrul comercial.

Subiectele zilei: Borcea a vndut pentru Protectia Copilului mai mult gaz dect consuma un spital; Orasul care face primul pas spre eliminarea masinilor din zona centrala; Motivul rusinos pentru care Olimpiada Internationala de Matematica nu s-a putut orga

Taximetristii din Cluj fac cheta ca sa se bata cu gigantul Uber, fac cutii de donatii, le duc la dispecerate. Costul continuarii procesului cu gigantul Uber ii costa pe taximetristii din Cluj, care. Ce s-a ales de avioanele ROMBAC 1-11, bijuteriile industriei aeronautice romanesti. Se pare ca ROMBAC 1-11 a fost una dintre ambitiile lui.

Subiectele zilei: Cti bani primesc minoritatile ai caror deputati au votat Codul penal; Emilia Sercan blocheaza titlul de doctor al fostului ministru Liviu Pop; De ce nu opereaza Fortele Aeriene Romne avioanele F-16 Fighting Falcon

Tudor Chirila, Oana Pellea si Mihai Sora, prezentati la Romania TV drept agenti de influenta ai retelei Soros. Victor Ciutacu a prezentat la Romania TV presupusa retea Soros din Romania, trecandu-i in dreptul.

Marea MOSCHEE din Bucuresti NU se mai face. Ce se intampla cu terenul pe care urma sa fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se va mai construi. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu are fonduri suficiente pentru a termina proiectul, anunta adevarul. ro. Nu am mai putut continua.

Moscheea din Bucuresti nu o sa mai fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se mai construieste. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu sunt bani pentru ridicarea moscheii. Terenul pe care urma sa se ridice cea mai mare moschee dintr-o.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )