Libnet.ro
UNICEF

13:15

Submarinul argentinian ARA San Juan a fost gasit la un an dupa ce a disparut n Oceanul Atlantic

Hotnews Hotnews,
 Submarinul argentinian ARA San Juan a fost gasit la un an dupa ce a disparut n Oceanul Atlantic

Epava submarinului argentinian ARA San Juan, care avea la bord un echipaj format din 44 de membri si care a disparut in urma cu un an, a fost gasit la o adancime de 800 de metri sub oceanul Atlantic, au informat Fortele Navale din Argentina. continuă pe Hotnews

UPDATE Submarinul argentinian ARA San Juan a fost gasit la un an dupa ce a disparut n Oceanul Atlantic / Submersibilul a facut implozie

Epava submarinului argentinian ARA San Juan, care avea la bord un echipaj format din 44 de membri si care a disparut in urma cu un an, a fost gasit la o adancime de 800 de metri in Oceanul Atlantic, au informat Fortele Navale din Argentina. Potrivit comandantul bazei navale de la Mar del Plata, submersibilul a facut implozie.

Submarinul argentinian, disparut in urma cu un an, a fost gasit (VIDEO)

Descoperire senzationala in apele Oceanului Atlantic. Submarinul San Juan al Fortelor Navale argentiniene, disparut cu un an in urma, a fost gasit pe fundul oceanului. Nava a disparut anul trecut, pe.

Un submarin cu 44 de persoane, care disparuse in urma cu un an, a fost gasit in Atlantic

Autoritatile din Argentina au anuntat, in urma cu un an, disparitia submarinului San Juan. Erau 44 de oameni la bordul sau. Acum, submarinul a fost gasit pe fundul Oceanului Atlantic. Submarinul, care a.

DETALII CUTREMURATOARE! Ce a vrut sa faca in tunel tanarul care a fost gasit mort la metrou

Un tanar a fost gasit decedat intr-un tunel la metrou, dupa ce a parasit peronul. Angajatii Metrorex l-au vazut pe barbat cum a disparut prin tunel si au oprit alimentarea cu electricitate, dupa care au p.

Irlanda: Un violator a fost gasit nevinovat pentru ca victima sa purta lenjerie provocatoare

Un parlamentar irlandez a prezentat o pereche de chiloti de dantela in plenul parlamentului, incercand astfel sa atraga atentia asupra unui caz de viol in care acuzatul a fost achitat dupa ce avocatul apararii a acuzat-o pe victima ca purta lenjerie intima provocatoare, scrie BBC.

Un politist a fost gasit mort pe strada. Barbatul era impuscat in cap

O imagine socanta a fost descoperita de locuitorii sectorului Riscani, din Chisinau. Un politist de la patrulare a fost gasit impuscat in cap pe strada Studentilor . Politistul decedat a fost.

Preotul staret Hrisostom Filipescu a fost gasit in viata! Cum s-au mobilizat enoriasii pentru a da de urma parintelui din Neamt disparut de doua saptamani

A fost gasit Preotul Hrisostom Filipescu, egumenul schitului de la Tibucani. Dat disparut de circa doua saptamani, parintele-calugar in varsta de 33 de ani a fost gasit in Germania, afirma surse.

Un politist de patrulare a fost gasit mort pe strada. Oamenii legii nu exclud ipoteza sinuciderii

Un politist de patrulare, in varsta de 48 de ani, a fost gasit fara suflare pe strada Studentilor din Chisinau. Oamenii legii spun ca victima avea o plaga prin impuscatura in zona.

Descoperire macabra in Satu Mare. Scheletul unui barbat spanzurat de mai bine de un an a fost gasit intr-o padure

Un barbat care s-a spanzurat cu mai mult de un an in urma a fost gasit atarnand intr-o padure din satul Iegheriste, judetul Satu Mare. Macabra descoperire a fost facuta de localnici pe 13.

Descoperire socanta intr-un camin de batrani din Radauti: Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat de 63 de ani a fost gasit spanzurat in camera sa din caminul pentru persoane in varsta in care locuia. Din primele cercetari a rezultat ca batranul s-a sinucis din cauza faptului ca se simtea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )