Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subventii pentru companiile care angajeaza someri si tineri absolventi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Subventii pentru companiile care angajeaza someri si tineri absolventi

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca implementeaza o serie de masuri care vizeaza integrarea pe piata muncii a somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Printre masurile destinate cresterii sanselor de ocupare a. continuă pe Wall-Street Ro

Stirile ProTV: RABLA 2019. Schimbare uriasa pentru cei care vor sa obtina tichetul REMAT

Vesti bune si nu prea pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua. Programele Rabla si Rabla Plus 2019 ar putea incepe pe 5 aprilie, potrivit primelor informatii oferite luni, la Craiova, de ministrul Mediului.

Statul a dat ajutoare sociale pentru persoane care nu se incadrau in prevederile legale, in 2017. Unii aveau venituri din dividende si masini cu o vechime de pana in 10 ani (raport al Curtii de Conturi)

La Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) au fost identificate plati efectuate fara respectarea cadrului legal aplicabil pentru tipurile de beneficii de asistenta sociala auditate, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi pe 2017. Astfel, au fost acordate alocatii pentru sustinerea familiei, venit minim garantat etc. unor persoane care aveau bani din dividende si bunuri nedeclarate cu o vechime mai mica de 10 ani.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )