Libnet.ro
UNICEF

12:30

Subventii in valoare de 17 milioane de lei, platite in 2019 de AJOFM pentru integrarea somerilor pe piata muncii

Adevărul Adevărul,
Subventii in valoare de 17 milioane de lei, platite in 2019 de AJOFM pentru integrarea somerilor pe piata muncii

Pe parcursul anului 2019, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi a aplicat o serie de masuri active care au vizat integrarea pe piata muncii a somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. continuă pe Adevărul

Primaria Sectorului 2 va reamenaja Parcul Gradina Icoanei, monument istoric. Lucrarile sunt estimate la 2,7 milioane lei

Primaria Sectorului 2, prin Administratia Domeniului Public Sector 2, va reamenaja Parcul Gradina Icoanei, monument istoric. Contractul de executie a lucrarilor a fost atribuit firmei GARDEN CENTER GRUP, la finalul anului trecut, valoarea lucrarilor fiind de circa 2,7 milioane lei fara TVA. Lucrarile vizeaza pavarea aleilor de nisip cu dale, reamenajarea locurilor de joaca si a spatiilor pentru caini, reamenajarea spatiilor verzi cu rulouri de gazon, plantarea mai multor arbori si montarea de mobilier urban.

IGPR: Amenzi in valoare de peste 2,3 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Ieri, politistii au intervenit la peste 2. 200 de evenimente, iar pe langa sanctiunile contraventionale aplicate, a caror valoare depaseste 2. 000 de lei, au constatat 748 de infractiuni.

Fermierii ar putea primi in acest an 411 milioane lei prin schema de ajutor de stat

Fermierii ar putea primi in acest an 411 milioane lei, in urma instituirii unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, potrivit unui proiect de Hotarare publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Agriculturii, informeaza News. ro.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 120 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 120 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 1,192 miliarde de lei, la o dobanda de 3,89% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 53 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )