Libnet.ro
UNICEF

14:45

Suicid: Viktor Orban cere amanarea discutiilor privind statul de drept

Hotnews Hotnews,
 Suicid: Viktor Orban cere amanarea discutiilor privind statul de drept

Premierul ungar Viktor Orban a cerut Germaniei sa nu lege bugetul Uniunii Europene de respectarea statului de drept in blocul comunitar, afirmand ca sa i se ceara sa sustina o asemenea initiativa ar fi ca si cand i s-ar cere suicidul, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Planul de stimulare al UE: Viktor Orban sugereaza distribuirea rapida a banilor

Premierul ungar propune amanarea discutiilor privind statul de drept si acordarea rapida a banilor tarilor afectate de coronavirus, in ajunul unei intalniri de coordonare la Budapesta cu omologul sau polonez, potrivit AFP.

Principalul partid de opozitie din Ungaria cere UE sa impiedice guvernul Viktor Orban, care vrea sa utilizeze vaccinul rusesc neomologat

Partidul maghiar de opozitie Coalitia Democrata DK) cere Comisiei Europene sa impiedice guvernul Viktor Orban, care vrea sa achizitioneze vaccinul dezvoltat de Rusia si neomologat in UE, transmite agentia publica de presa MTI, citata de G4media.

George Clooney l-a desfiintat pe Viktor Orban. Cum a putut sa reactioneze guvernul Ungariei

Celebrul actor George Clooney l-a descris pe premierul Viktor Orban ca fiind un exemplu al furiei si al urii din lumea intreaga, care ar putea alimenta un viitor distopic. in urma acestei descrierii, Guvernul Ungariei a reactionat, calificand declaratiile vedetei de cinema americane ca fiind prostesti, potrivit agentiei de presa Reuters. George Clooney l-a desfiintat .

George Clooney il ataca pe Viktor Orban si masinaria sa de propaganda. Cum raspunde Budapesta VIDEO

Actorul George Clooney a intrat intr-o disputa cu premierul Ungariei Viktor Orban, dupa ce a criticat mai multi lideri politici pentru ura si furia pe care au cultivat-o peste tot in lume, nominalizand in context guvernul de la Budapesta si pe presedintele brazilian Jair Bolsonaro.

Oficialii din Ungaria, suparati-foc pe George Clooney. Actorul american l-a criticat pe Viktor Orban

Guvernul Ungariei a reactionat dupa ce actorul George Clooney l-a descris pe prim-ministrul Viktor Orban drept un exemplu al furiei si al urii din lumea intreaga, care ar putea alimenta un viitor distopic, calificand declaratiile starului american ca fiind prostesti, informeaza Reuters.

PMP cere dezbaterea legii privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si primarilor

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si primari, a anuntat presedintele PMP, Eugen Tomac, pe pagina de Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )