Libnet.ro
UNICEF

10:00

Summitul Grupului de la Visegrad din Israel a fost anulat n urma retragerii Poloniei

Hotnews Hotnews,
 Summitul Grupului de la Visegrad din Israel a fost anulat n urma retragerii Poloniei

O reuniune a Grupului de la Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), care trebuia sa inceapa luni in Israel, a fost anulata in urma retragerii Poloniei pe fondul unor afirmatii facute de premierul israelian Benjamin Netanyahu, relateaza site-ul EUObserver. com. continuă pe Hotnews

Summitul Grupului de la Visegrad a fost anulat pe fondul tensiunilor dintre Israel si Polonia

Oficialii polonezi si-au anulat orice participare la o reuniune a Grupului de la Visegrad, programata sa se desfasoare in Israel luni si marti, dupa ce premierul israelian Benjamin Netanyahu a sugerat, potrivit presei, ca Polonia a fost complice la Holocaust, transmite Reuters. Reuniunea a fost anulata.

Act terifiant in Franta! Premierul din Israel reactioneaza si condamna actul socant comis de salbatici antisemiti

Benjamin Netanyahu, premierul din Israel, a catalogat, marti, profanarea unui cimitir evreiesc din nord-estul Frantei drept un act socant comis de salbatici antisemiti, informeaza AFP preluata de.

Google vrea sa cumpere firma IT a unor tineri din Israel

Gigantul american Google vrea sa cumpere o mica firma IT infiintata de 3 tineri din Israel, pentru a-si dezvolta afacerea cu tehnologie cloud.

Ministrul Egalitatii Sociale din Israel, in vizita la Bucuresti

Ministrul Egalitatii Sociale din Israel, Gila Gamliel, aflata intr-o vizita de doua zile in tara noastra, s-a intalnit astazi cu omologul sau roman, Marius Constantin Budai.

Scandal urias: reuniunea din Israel a Grupului Visegrad, anulata dupa acuzatii grave de antisemitism la adresa Poloniei

Azi, la Ierusalim, ar fi trebuit sa aiba loc o reuniune a Grupului de la Visegrad. N-a mai avut loc, prim-ministrul polonez anulandu-si vizita,.

Papa Francisc a dat afara din preotie un fost cardinal, in urma numeroaselor acuzatii de abuz sexual

Un fost arhiepiscop si cardinal al Bisericii Romano-Catolice a fost dat afara din preotie, dupa ce Vaticanul l-a gasit vinovat de abuzul sexual asupra unor minori, decizia fiind menita sa semnaleze pozitia din ce in ce mai ferma pe care Biserica o are fata de astfel de cazuri, informeaza The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )