Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sunt 6 candidati la sefia DNA. Ministerul Justitiei a publicat lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sunt 6 candidati la sefia DNA. Ministerul Justitiei a publicat lista

Ministerul Justitiei a publicat, vineri, lista finala a celor sase procurori care si-au depus candidatura pentru functia de sef al DNA, ramasa libera dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de catre presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Sorin Armeanu, unul dintre cei sase candidati la sefia DNA: Daca avem un caracter puternic, nu indrazneste nimeni sa aiba vreo presiune

Sase procurori s-au inscris sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Printre acestia si Sorin Armeanu, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

OFICIAL: Sase procurori se bat pentru sefia DNA. Cine sunt acestia

Ministerul Justitiei a publicat vineri oficial lista candidatilor care s-au inscris in cursa pentru sefia DNA. in totatsunt sase procurori inscrisi si anume: 1. Paula Nicoleta TANASE 2. Nicolae.

BOMBA: Tudorel Toader O VREA iNAPOI pe Kovesi! Planul secret al ministrului Justitiei cu privire la sefia DNA

Ministerul Justitiei a demarat, pe 6 august, o noua selectie pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa ce ministrul Tudorel Toader a respins cele patru candidaturi.

Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru sefia DNA

Vineri este ultima zi in care procurorii isi pot depune candidatura la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de procuror sef al DNA. Pana joi, la Ministerul Justitiei si-au depus.

Cine este primul candidat la sefia DNA. Anuntul facut de Tudorel Toader

Paula Tanase, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, si-a depus candidatura la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de sef al DNA. Informatia a fost.

Procurorul Paula Tanase, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, primul candidat la sefia DNA

Paula Tanase, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, si-a depus candidatura la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de sef al DNA, dupa cum informeaza Agerpres.

Cine este Paula Tanase, prim candidat pentru sefia DNA

Paula Tanase, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, este primul candidat la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de sef al DNA. Paula Tanase are multiple aparitii la Antena 3, televiziune aservita.

Lista finala a candidatilor pentru sefia DNA. Doua nume noi

Au aparut inca doua nume noi in cursa pentru sefia DNA. Este vorba despre Adina Florea si Sorin Armeanu. Adina Florea este procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta,.

Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, in cursa pentru sefia DNA

Procurorul Gabriela Scutea, adjunctul Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, a confirmat pentru G4media ministrul Justitiei Tudorel Toader.

inca un procuror si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Procuroarea Gabriela Scutea si-a depus vineri candidatura pentru sefia DNA. Este ultima zi in care se mai pot depune candidaturi pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Dupa perioada petrecuta la.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )