Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce sunt erorile de carantina: motivul pentru care a explodat pandemia in Europa, conform OMS

Playtech Playtech,
Ce sunt erorile de carantina: motivul pentru care a explodat pandemia in Europa, conform OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii a tras un nou semnal de alarma in ceea ce priveste modul in care tarile europene au administrat pandemie, cu consecinte dezastruoase. Europa centrala. continuă pe Playtech

Medicii din Spania, protest disperat in plina pandemie de COVID-19. Care a fost motivul pentru care au aparut imbracati doar in lenjerie intima

Pandemia de COVID-19 a luat amploare in toata Europa, iar medicii au ajuns la capatul puterilor si al rabdarii. Dupa ce cazurile de coronavirus au explodat din nou, medicii rezidenti din Barcelona au facut un protest neobisnuit. Acestia au cerut ajutor imbracati in cel mai sumar mod cu putinta. Motivul este cu totul si cu .

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se intampla la Rangers

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, pe care Glasgow Rangers l-a castigat spectaculos. A fost 2-0 pe terenul rivalei Celtic, datorita dublei reusite de Connor Goldson. Steven Gerrard a ales sa nu il foloseasca nici macar un minut pe internationalul roman. Desi acesta este cel mai bun pasator .

Oprisan: Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD. Motivul pentru care a propus invalidarea listelor imi scapa

Marian Oprisan a declarat ca Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD si nu intelege motivul pentru care a propus Consiliului Politic National invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Acesta a adaugat ca nici nu a vrut sa candideze pentru un loc la Senat, insa primarii, colegii din organizatia social-democrata au decis, cu unanimitate de voturi lista de candidati.

Singurul judet din Romania care tine pandemia sub control: Am luat masuri si am verificat foarte serios

Un judet din Romania a avut ieri 0,67 incidenta cumulata la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1,000 de locuitori, fiind cea mai mica din tara. Pe de alta parte Capitala a acut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic. Singurul judet din tara care tine pandemia sub control Dorita cetatenilor care au .

CNN: Motivul real pentru care Donald Trump a iesit mai repede din interviul 60 Minutes de pe CBS News

Marti, presedintele Donald Trump a incheiat brusc un interviu cu Lesley Stahl de la 60 de minute CBS News) si a refuzat sa revina pentru un al doilea interviu alaturi de vicepresedintele Mike Pence. Trump este un presedinte care, de-a lungul vietii sale, a trait intr-o bula creata de sine. Aceasta bula se extinde, de obicei, la interviurile media pe care presedintele alege sa le acorde, potrivit CNN.

Cehia impune o carantina partiala pentru a lupta cu epidemia de coronavirus

Guvernul ceh a anuntat miercuri restrictionarea deplasarii persoanelor precum si inchiderea magazinelor si a serviciilor, pentru a intensifica lupta impotriva Covid-19, scrie AFP.

Motivul pentru care autoritatile au inchis definitiv un centru de plasament din Buzau

Centrul de plasament din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 Buzau devine prima unitate din subordinea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau care isi inceteaza activitatea. Cei mai multi dintre micii beneficiari au fost plasati in apartamente de tip familial.

PE a adoptat rezolutia propusa de Victor Negrescu, prin care sunt solicitate fonduri suplimentare pentru educatie

Parlamentul European a adoptat joi, cu 593 voturi pentru, rezolutia privind educatia in contextul pandemic actual, realizata la propunerea europarlamentarului PSD Victor Negrescu. Documentul sustine necesitatea suplimentarii alocarilor bugetare pentru educatie la nivel national si european, reiterand solicitarea de a tripla bugetul pentru programul educational Erasmus + si de a aloca sume suplimentare din Planul de relansare economica, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )