Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suntem pe primul loc in UE dupa numarul imbolnavirilor Covid 19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suntem pe primul loc in UE dupa numarul imbolnavirilor Covid 19

Peste 30. 000 de persoane au iesit din izolare si 1300 din carantina, dupa decizia CCR * Simin-Aysel Florescu, director medical Spitalul Victor Babes: Nu masurile de relaxare in sine au dus la actuala situatie, ci proasta interpretare a acestora * Adrian Marinescu, medic primar Boli Infectioase, Institutul National Matei Bals: Am intrat pe o panta ascendenta care va continua ca urmare a efectului de domino Cifrele saptamanii - 397, 555, 614. acestea sunt raportarile noilor infectari cu Covid-19 in ultimele trei zile, aratandu-ne ce se intampla cand masurile de relaxare luate de autoritati sunt interpretate dupa ureche, dupa filosofia de viata a fiecaruia si cand institutiile publice si companiile private sunt incapabile sa inteleaga faptul ca respectarea restrictiilor este in beneficiul tuturor. continuă pe Ziarul Bursa

inca un stat anunta restrictii severe din cauza exploziei cazurilor COVID-19: Numarul celor care vin cu avionul, drastic limitat

Guvernul Australiei a fost de acord sa reduca numarul sosirilor internationale cu putin peste jumatate pe toate aeroporturile pentru a asigura gestionarea corecta a riscului de infectii cu COVID-19 din sistemul.

Parchetul a clasat dosarul in cazul senatorului PNL Vergil Chitac, primul parlamentar cu COVID-19, care a bagat in izolare tot guvernul

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul parlamentar roman confirmat cu COVID-19 si care a bagat in izolare Guvernul si toata conducerea PNL, a anuntat marti ca Parchetul General a clasat dosarul in rem deschis in 16 martie pentru infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor. Pentru cei care inca se indoiau, aceasta este dovada incontestabila a nevinovatiei mele, spune senatorul liberal. Cum explica procurorii clasarea dosarului in cazul primului parlamentar roman cu COVID: Nu a incalcat nicio norma privitoare la prevenirea sau combaterea bolii.

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (I)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. in articol puteti citi pe larg despre comertul ilicit, cat de mare este valoarea sa, care sunt produsele falsificate cel mai des si cum s-au adaptat infractorii la noile realitati de dupa izbucnirea crizei Covid-19.

Drama din familia vicepremierului Raluca Turcan:Am doi verisori care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit la emisiuneainfata ta de la Digi 24 despre cum i-a afectat familia noul coronavirus. Aceasta a marturisit ca doi membri ai familiei sale, diagnosticati cu COVID-19, si-au pierdut viata.

Grecia isi face propriul test pentru detectarea COVID-19, mai ieftin decat kiturile din import

Cercetatorii din Grecia spun ca sunt aproape de a lansa un test molecular pentru detectarea COVID-19, care ar putea oferi o alternativa mai ieftina la kiturile provenite din import, precum si accesul la stocuri suficiente, potrivit Reuters.

CORONAVIRUS |Braden McGrath, CEO la Cann Pharmaceutical Australia: Canabisul poate ajuta organismul sa lupte impotriva Covid-19

Canabisul este posibil sa nu poata vindeca Covid-19, dar poate ajuta organismul sa lupte impotriva virusului, a declarat Braden McGrath, CEO la Cann Pharmaceutical Australia, compania-mama a Better Israel, pentru Hc.

Mesajul unei judecatoare cu COVID-19: Virusul e intre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab. Apara-te, armele sunt la tine!

O judecatoare de la Curtea de Apel Alba Iulia - instanta unde au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 - transmite un mesaj emotionat din spital, unde este internata de o saptamana. Ea spune ca virusul este printre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab si face apel la oameni sa se protejeze: Stai deoparte, respecta distanta, nu te inghesui, iesi din turma! Nu stii cum vei trece peste boala! Poate usor, poate nu vei simti nimic, dar copilul tau, mama ta?.

Pandemia de covid-19. Un nou record de infectari pentru 24 de ore in Statele Unite

Institutul Johns Hopkins a inregistrat marti peste 60. 000 de cazuri noi de covid-19 in Statele Unite, un nou record pentru 24 de ore, transmite AFP.

Jurnalistul CNN Richard Quest, vindecat de coronavirus: Tusea s-a intors, la fel si oboaseala. Daunele sunt peste tot si vor fi mult timp. COVID-19 este o tornada cu o coada foarte lunga

Jurnalistul CNN Richard Quest, diagnosticat cu COVID-19 in luna aprilie, povesteste ca desi a fost declarat vindecat, inca mai prezinta simptome ale infectiei cu noul coronavirus. Britanicul a povestit pentru CNN.

Numarul imbolnavirilor si al deceselor in continua crestere! 29.620 de infectari si 1.799 de decese in Romania

Pana astazi, 7 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 29. 620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21. 927 au fost externate, dintre care 20. 534 de pacienti vindecati si 1. 393 de pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )