Libnet.ro
UNICEF

12:00

Super reduceri la eMAG: cele mai bune produse, telefoane si laptopuri, care sunt acum mult mai ieftine

Playtech Playtech,
Super reduceri la eMAG: cele mai bune produse, telefoane si laptopuri, care sunt acum mult mai ieftine

EMAG listeaza numeroase reduceri pe site in perioada asta. Am cercetat un pic listele ca sa vezi ce poti alege si la ce preturi te poti astepta, daca stii de unde sa iei. Cand vine vorba. continuă pe Playtech

Cele mai bune seriale din 2020

Serialele au castigat in ultimii ani si in Romania, din ce in ce mai mult teren in preferintele publicului. Platformele online de entertainment au alimentat apetenta romanilor pentru filme, motiv pentru care.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

IGSU: Inundatii in 36 de localitati din 18 judete, Care sunt cele mai afectate zone

Inundatiile au afectat 36 de localitati din 18 judete, cele mai grave situatii fiind in judetele Arges, Botosani si Hunedoara, anunta vineri IGSU, care precizeaza ca 160 de persoane au fost evacuate din zona inundabila a Prutului.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxiul

Cica se duce un oltean in Bucuresti si cand ajunge el in Gara de Nord, se duce la taxiuri, se plimba pe acolo ce se plimba si, in cele din urma, il intreaba pe un taximetrist:- Ba, frate, cat costa ma, un drum cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Numele

Merge Bula la scoala in prima zi. invatatoarea striga catalogul. -Adam? -Prezent! -Aionesei? -Prezent! -Bula? -Prezent! Toata clasa rade. -Mai Bula, ce nume ai si tu, toata lumea rade. Nu vezi ca daca schimbi.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul

foaie verde loboda, cade calu-n beci .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bagajul

Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus ,cand observa ca nu mai are loc,scoate un cui din buzunar il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului;Surpriza, cuiul nu intra ,moldoveanul rusinat.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Sotia

Gheorghe si Ion stau de vorba: -Ioane, sotia mea nu stie sa gateasca,nu stie sa se imbrace,nu stie nimic. -Lasa Gheorghe, a mea e si mai proasta, i-am cumparat frigider si ea tot de mana spala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )