Libnet.ro
UNICEF

12:00

Super telefoane Digi la preturi uimitoare: toti romanii trebuie sa afle de ele

Playtech Playtech,
Super telefoane Digi la preturi uimitoare: toti romanii trebuie sa afle de ele

De fiecare data cand cauti un telefon nou, ar trebui sa-l alegi pe cel mai bun. Iar la Digi |RCS-RDS ai o optiune spectaculoasa ca sa iei astfel de super telefoane la preturi mici. in. continuă pe Playtech

Leguma care iti scoate toate toxinele din corp. Toti romanii trebuie sa o manance acum

Are multe beneficii pentru sanatate si poate fi folosita in multe feluri. Indiferent cum alegi sa o consumi, trebuie inclusa in dieta ta. Aceasta leguma minune te va ajuta sa slabesti natural si este un aspirator de toxine. Iata ce trebuie sa stii despre ea. Luguma supranumita si aspirator de toxine Este bogata in fibre .

De ce a fost salvata Irina Loghin, de fapt, dupa infectarea cu covid-19. Toti romanii trebuie sa stie asta

Fanii Irinei Loghin au fost extrem de speriati de soarta artistei. Ce s-a intamplat cu aceasta dupa infectarea cu COVID-19 si cum a reusit sa se salveze? Irina Loghin, secretul in lupta cu coronavirus Irina Loghin a fost testata pozitiv cu coronavirus, dar stilul de viata extrem de echilibrat i-a adus nu numai beneficii pana .

De ce trebuie sa lasi capacul la WC jos inainte sa tragi apa. Greseala facuta de toti romanii e periculoasa!

O persoana obisnuita spala toaleta de cinci ori pe zi si, se pare, majoritatea dintre noi o fac gresit. Pregateste-te pentru cateva adevaruri dure despre motivul pentru care ar trebui sa lasi intotdeauna capacul inchis atunci cand tragi apa. De ce trebuie sa lasi capacul la WC jos inainte sa tragi apa Cand trageti maneta .

Toti romanii beau cafeaua la ore gresite! Specialistii trag un semnal de alarma: cand se bea, de fapt, corect

Sunt sute de milioane de oameni care isi beau cafeaua in fiecare dimineata, iar unii o beau chiar pe stomacul gol, lucru total nerecomandat de specialisti. Toti romanii beau cafeaua la ore gresite! Astfel, neurologul Steven Mille, de la Univesritatea din Maryland, spune ca nu ar trebui sa consumam cafea atata vreme cat nivelul de .

Cum faci Lapte de pasare, desertul genial pe care il mancau toti romanii, in copilarie

Daca nu stii ce sa mai gatesti dulce pentru cei dragi, reteta de mai jos este perfecta! Asa faci Lapte de pasare, desertul pe care il mancau toti romanii, in copilarie. E mai simplu decat ti-ai fi inchipuit. Reteta LAPTE DE PASARE, desertul copilariei Amandinele, Diplomatul, Ora 12, Alba-ca-Zapada sau Lapte de pasare erau prajiturile .

Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca. Ce se va intampla la Muzeul ASTRA, in weekend

Cu ocazia ASTRA Festival AFF), vizitatorii celui mai mare muzeu in aer liber din Romania, Muzeul ASTRA, vor avea ocazia sa vizioneze, pentru prima data, filme din barci care plutesc, a precizat pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian Stefan. Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca Acest mod de a urmari productii .

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

Alimentul cu care nucile nu se mananca, niciodata. Toti romanii fac aceasta combinatie gresita

Desi miezul de nuca este cunoscut pentru impactul sau benefic asupra corpului, fiind o sursa bogata de proteine si de fibre, in combinatie cu alte alimente, efectele sale se diminueaza, ba chiar nu aduc un plus organismului, ingreunand digestia. Sanatatea din miezul de nuca scade in combinatie cu acest aliment Ca in cazul tuturor alimentelor, .

Leguma pe care toti romanii o consuma cruda si le face rau. Cum te afecteaza si cum se mananca, de fapt

Pentru o functionare optima, organismul nostru are nevoie de o alimentatie bogata in legume. Daca o buna parte dintre acestea, crude au efecte mai benefice daca sunt consumate crude, exista si legume care trebuiesc gatite. Care este leguma pe care romanii o consuma si le face rau Desi pentru multa lumea poate parea surpinzator, rosiile .

Alimentul benefic pentru toti romanii. Nu ingrasa si este foarte gustos

In 2016, se scria ca oletinii au fost invatati de coreeni sa cultive cartofi dulci, care ar putea inlocui pepenii de Dabuleni. Nu i-a inlocuit, dar planta a luat cu asalt de atunci pietele din Romania, caci daca la acel moment era cultivata restrans, acum exista in aproape toate solariile. Cartoful dulce, alimentul benefic pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )