Libnet.ro
UNICEF

21:02

O super vedeta din America, acuzata de viol. Victima a povestit detaliat incidentul. Fanii sunt socati

Antena3 Antena3,
O super vedeta din America, acuzata de viol. Victima a povestit detaliat incidentul. Fanii sunt socati

Sambata, o femeie pe nume Danielle, a povestit pe o retea sociala ca ar fi fost agresata de Justin Bieber pe data de 9 martie 2014, in hotelul Four Season din Austin, Texas. Agresiunea a fost detaliata de tanara pe reteaua sociala si a strans mii de reactii, unele pro, unele contra. continuă pe Antena3

Justin Bieber, acuzat de viol. Victima descrie in amanunt incidentul

Weekendul acesta nu a fost unul bun pentru artist. Cantaretul de 26 de ani s-a trezit acuzat de viol intr-o postare pe social media Acuzatoarea, pe nume Danielle si-a dat doar numele mic), a facut sambata o postare cat se poate de detaliata in care a povestit incidentul despre care pretinde ca s-a petrecut in noaptea de spre 10 martie 2014, la Four Seasons Hotel din Austin, Texas.

Tanar in varsta de 19 ani retinut pentru viol. Victima acestuia este o minora de 12 ani

Politistii din Cugir l-au retinut pe un tanar care este banuit de viol. Acesta ar fi constrans o minora, in varsta de 12 ani, sa intretina cu el raporturi sexuale.

Ce vedeta din Romania a mai intrat in izolare? Abia astept sa ne revedem sanatosi

Dupa ce au fost confirmati pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Stefanescu, Alina Puscas si Adriana Trandafir, o noua vedeta a intrat in izolare. Marcel Pavel a fost declarat infectat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )