Libnet.ro
UNICEF

20:15

Suporterii Universitatii Craiova cer demisia crainicului sportiv care a militat politic la mitingul PSD, strigand Doljul e aici pentru Claudiu Mandaaaaaa!

Adevărul Adevărul,
Suporterii Universitatii Craiova cer demisia crainicului sportiv care a militat politic la mitingul PSD, strigand Doljul e aici pentru Claudiu Mandaaaaaa!

Suporterii de la Peluza Nord nu mai vor pangarirea imnului Universitatii si transmit politicienilor sa nu mai foloseasca imaginea Stiintei in campaniile electorale si nici sloganul Peluzei Asa e la Craiova!. in plus, suporterii cer demisia crainicului stadionului Ion Oblemenco pentru ca a fost prezentatorul mitingului PSD care a avut loc vineri, 12 aprilie, la Craiova. continuă pe Adevărul

Incidente la mitingul PSD din Craiova. Jandarmii gonesc un barbat care striga: Dragnea, la puscarie!

Mitingul PSD din Craiova a inceput cu cateva incidente minore. Mai multe persoane cu pancarte pe care au afisat diverse nemultumiri puteau fi observate in centrul orasului. Totul, inainte ca mitingul de amploare al social-democratilor sa inceapa. Doua persoane au fost ridicate de jandarmi pentru ca ar fi tulburat linistea publica, potrivit cotidianului Adevarul. Unul dintre [] .

Craiova: PSD organizeaza astazi un miting la care sunt asteptate 40.000 de persoane

PSD va organiza vineri, la Craiova, un miting electoral la care pesedistii spun ca vor veni zeci de mii de oameni. Claudiu Manda, candidat la alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, ca sunt multe organizatii PSD care vor sa organizeze mitinguri, iar prima manifestatie va avea loc la Craiova vineri, de la ora 16.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )