Libnet.ro
UNICEF

16:00

Suprataxa de 3% din cifra de afaceri a companiilor din comunicatii

Adevărul Adevărul,
Suprataxa de 3% din cifra de afaceri a companiilor din comunicatii

Proiectul de ordonanta prezentat marti seara de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, propune suprataxarea companilor din telefonie, transmisiune prin cablu si a oricarui alteia din domeniul comunicatiilor cu 3 procente din cifra de afaceri. continuă pe Adevărul

Guvernul impune o suprataxa de 3% pe cifra de afaceri a companiilor din energia electrica si termica

Ordonanta prezentata marti seara de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici,. Contine si prevederi referitoare la suprataxarera companiilor din energie electrica si termica, nu numai stabilirea pretului la gazele naturale.

STUDIU Companiile din Nord-Vest investesc, anual, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare

Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual, in medie, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare, in contextul in care ponderea cifrei de afaceri curente datorate digitalizarii este de circa 18%, un indicator al profitabilitatii sale potentiale, potrivit unui studiu comandat de ARIES Transilvania - Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - Filiala Transilvania si clusterul Transilvania IT.

Furnizorii de internet, despre taxa de 3% pe cifra de afaceri anuntata de Eugen Teodorovici: Va duce la cresterea preturilor si unii operatori alternativi si vor nchide portile

Competitia pe piata serviciilor de telecomunicatii este foarte intensa si daca la acest mediu ultra-competitiv se va adauga o povara de 3% din cifra de afaceri, unii operatori dintre cei alternativi vor inchide portile, a avertizat miercuri Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania ANISP) ca reactie la proiectul de ordonanta de urgenta prezentat de ministrul Eugen Teodorovici. Ca efect indirect vom observa o scadere a veniturilor bugetare provenite din taxele si impozitele aferente salariilor celor care vor fi disponibilizati si un nou exod al personalului calificat catre alte tari ale Uniunii Europene. , mai spun furnizorii de internet.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )