Libnet.ro
UNICEF

21:32

Surpriza in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla Simona Halep in ierarhia mondiala

Playtech Playtech,
Surpriza in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla Simona Halep in ierarhia mondiala

WTA a dat publicitatii, luni, 17 iunie 2019, clasamentul mondial, in urma rezultatelor inregistrate la turneele de la S-Hertogenbosch si Nottingham. Simona Halep se mentine in continuare pe locul 8, dar surpriza vine de la Elena-Gabriela Ruse, care a obtinut cea mai buna clasare din cariera. Simona Halep isi mentine pozitia in clasamentul WTA Clasamentul . continuă pe Playtech

Cum arata Top 10 WTA in aceasta saptamana si pe ce loc se afla Simona Halep

Simona Halep a iesit din prima parte a clasamentului WTA dupa mult tip, din cauza eliminarii in sfertrile de finala la Roland Garros.

Clasamentul WTA. Ce loc ocupa Simona Halep

Jucatoarea noastra se mentine pe locul 8 in clasamentul dat publicitatii luni, 17 iunie, in timp ce .

Romania a pierdut doua pozitii in clasamentul FIFA. Pe ce loc se afla acum nationala antrenata de Cosmin Contra

Romania a coborat de pe locul 25 pe locul 27, cu un total de 1. 497 de puncte, in clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), dat publicitatii vineri.

Chiar daca nu joaca aceasta saptamana, Simona Halep va avansa o pozitie in topul WTA. Cum este posibil asa ceva?

Aflata pentru a doua saptamana la rand pe pozitia a 8-a in clasamentul WTA, Simona Halep va urca un loc saptamana viioare fara sa fie nevoita sa miste un deget.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 8; Romania are trei sportive in TOP 100

Cu 3963 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 8 in clasamentul WTA, intr-o ierarhie al carui podium arata astfel: Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova. Romania are trei reprezentate in TOP 100: Halep 8), Buzarnescu 42) si Cirstea 77).

Simona Halep urca in clasamentul WTA, fara sa fi jucat vreun meci in aceasta saptamana! Sportiva noastra a inceput cursa de urmarire (VIDEO)

Simona Halep va fi a saptea tenismena a lumii de luni, profitand astfel de eliminarea Elinei Svitolina, care a pierdut absolut surprinzator in fata Margaritei Gasparyan, in primul tur de la Birmingham, potrivit gs.

BOMBA in TENIS! Simona Halep a dezvaluit ce RELATIE are cu elvetianul Stan Wawrinka. Cei doi au facut public TOTUL pe internet (FOTO)

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) si celebrul jucator elvetian de tenis Stan Wawrinka 34 de ani, 19 WTA) au o relatie notorie de prietenie. Cei doi au avut, duminica, un schimb amuzant de replici pe Instagram,.

Simona Halep ii invita pe romani sa faca sport impreuna cu ea

Simona Halep ii invita pe romani sa faca sport impreuna cu ea! Cea mai indragita sportiva din Romania se va afla astazi la Cluj-Napoca, unde se desfasoara a doua editie a Festivalului Sporturilor.

VIDEO Imagini de colectie cu Simona Halep: si-a facut intrarea cu o trotineta in Sala Polivalenta din Cluj. Mesajul special care a facut-o sa lacrimeze

Simona Halep a facut din nou spectacol la Cluj, in fata a aproape 10. 000 de oameni care au umplut pana la refuz Sala Polivalenta. Totul cu ocazia Sports Festival, eveniment care are loc la Cluj intre 13 si 16 iunie.

Spectacol total la Sports Festival: Simona Halep, cu lacrimi in ochi la ceremonia de deschidere Romanca, schimb de mingi cu Darren Cahill

Ceremonia de deschidere a demonstrativului de tenis de la Sports Festival a fost una emotionanta, cu Simona Halep si tatal sau in lacrimi, dupa proiectarea unui film din istoria carierei sale. Prima partida, una plina de glume, i-a pus fata in fata pe Marius Copil si Fabio Fognini, iar al doilea meci a continuat tot la cote inalte de buna dispozitie, autoare fiind Simona Halep si slovaca Daniela Hantuchova. Ultima disputa a zilei va fi mixtul Halep Copil Hantuchova Fognini, informeaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )