Libnet.ro
UNICEF

21:02

Surpriza eMAG la o saptamana dupa Black Friday: ofertele sunt live acum

Playtech Playtech,
Surpriza eMAG la o saptamana dupa Black Friday: ofertele sunt live acum

Daca ai stat cu ochii pe eMAG de Black Friday stii ca au fost preturi bune la telefoane. Dar magazinul revine cu reduceri considerabile. Astfel, telefoanele Samsung sunt la mare oferta. Cu o. continuă pe Playtech

Un roman care a primit o reducere uriasa de Black Friday a dat in judecata eMag. Decizia-surpriza a judecatorilor

Un roman care a cumparat la editia din 2018 a Black Friday un echipament de ski redus de la 4. 500 de lei la 1. 100 de lei a dat in judecata Emag pentru ca in loc de geaca bleumarin, asa cum a comandat, a ajuns s?.

Un roman care a primit de Black Friday o reducere uriasa a dat in judecata eMag, nemultumit de culoarea produsului

Un roman care a cumparat la editia din 2018 a Black Friday un echipament de ski redus de la 4. 500 de lei la 1. 100 de lei a dat in judecata Emag pentru ca in loc de geaca bleumarin, asa cum a comandat, a ajuns sa primeasca in final o geaca verde. Judecatorii au pronuntat sentinta in luna mai a acestui an.

Doua femei au stat la coada 18 ore ca sa prinda abonamentul Black Friday de la sala de fitness Bodyshape

Situatie fara precedent la o sala de fitness din Bucuresti. Doua femei s-au asezat la coada, la intrarea in complex, cu 18 ore inainte de a incepe promotia Black Friday, sperand ca astfel vor putea prinde oferta speciala valabila doar pentru primii zece inscrisi. Au fost urmate de alte 15 persoane care au asteptat toata noaptea sa prinda oferta.

Aragaze Beko cu preturi reduse masiv de Black Friday la eMag

Produsele electrocasnice marca Beko sunt in numar mare pe piata romaneasca. Pentru cei interesati de informatii referitoare la producatorul echipamentelor electrocasnice pe care le achizitioneaza, aflati ca Beko este unul dintre brand-urile firmei turcesti Alcelik Group, cea mai mare companie din industria bunurilor de larg consum din Turcia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3053 seconds )