Libnet.ro
UNICEF

09:30

SURPRIZA de PROPORTII: Simona Halep si-a lansat propria linie de GENTI! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata (FOTO)

B1 B1,
SURPRIZA de PROPORTII: Simona Halep si-a lansat propria linie de GENTI! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata (FOTO)

Simona Halep si-a lansat inca o afacere. De data aceasta, sportiva si-a facut o linie de genti de sport. Modelul se numeste Roland Garros si are culorile turneului parizian, acolo unde jucatoare noastra a. continuă pe B1

SOC in tenis: Simona Halep se RETRAGE de la un turneu important! Decizie RADICALA a liderei WTA

Simona Halep, lidera clasamentului WTA, a luat o decizie neasteptata. Desi toata lumea spera ca sportiva noastra sa se recupereze pana la debutul noului sezon, Simona a decis sa nu participe la turneul de la.

SIMONA HALEP, aparitie de SENZATIE in centrul Bucurestiului! Imagini in EXCLUSIVITATE (FOTO, VIDEO)

Numarul unu mondial in tenisul feminin, Simona Halep, a fost surprinsa in timp ce participa la ofilmare pentru o noua reclama. Imaginile sunt de luni dimineata, in fata Palatului Regal, chiar in momentul.

Simona Halep si-a serbat ziua de nastere cu Andra, Andi Moiescu si Becali

Simona Halep a implinit 27 de ani pe 29 septembrie, insa abia zilele trecute, in luna noiembrie, a reusit sa organizeze petrecerea aniversara alaturi de prieteni. Iata cum a aratat evenimentul si ce tort a avut! .

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Ce se intampla cu participarea liderului mondial la primele turnee din 2019

Jucatoarea de tenis Simona Halep, lidera clasamentului WTA, a anuntat care va fi prima competitie de anul viitor la care va participa. Astfel, sportiva noastra va incepe noul sezonul in a doua saptamana a.

Simona Halep a dat LOVITURA! EL este ANTRENORUL care i-a luat locul lui Darren Cahill. Detalii BOMBA despre starea de sanatate a sportivei

Simona Halep a ratat toate competitiile de la finalul acestui an, inclusiv Turneul Campioanelor, fiind diagnosticata cu o hernie de disc. Cu toate acestea, vestile privind starea de sanatate a jucatoarei de tenis.

Simona Halep si-a reluat antrenamentele si n-a fost singura pe terenul de joc

Lidera mondiala Simona Halep a inceput pregatirile in vederea noului sezon competitional care debuteaza la 31 decembrie.

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la intoarcerea din vacanta

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) a revenit la antrenamente dupa perioada de refecere si vacanta de dupa finalul sezonului, iar la prima sedinta de pregatire l-a avut aproape pe Florin Segarceanu. Capitanul.

Simona Halep, cetatean de onoare la Calarasi

Lidera mondiala Simona Halep a fost prezenta, marti, in municipiul Calarasi pentru a primi titlului de Cetatean de onoare al acestui oras.

VIDEO Cum danseaza Simona Halep pe ritmuri machidone. Cea mai buna jucatoare de tenis a lumii s-a prins in hora alaturi de aromanii din Calarasi

Pe un ger cumplit si cod galben de viscol, Simona Halep s-a deplasat miercuri, 28 noiembrie, la Calarasi, pentru a petrece alaturi de familie impreuna cu membrii comunitatii locale de aromani.

Simona Halep, cum nu ai vazut-o NICIODATA. Ce a facut sportiva la Calarasi, unde a primit titlul de cetatean de onoare (FOTO, VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep, lidera WTA, a primit miercuri titlul de cetatean de onoare al minicipiului Calarasi. Simonaa fost ovationata de toti cei prezenti in sala de spectacole Barbu.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )