Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Cand va avea loc prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor

B1 B1,
Surse: Cand va avea loc prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor

Mihai Fifor va conduce miercuri, ca premier interimar, prima sedinta de Guvern de dupa demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta va avea loc la ora. continuă pe B1

Prima sedinta de Guvern condusa de Mihai Fifor, miercuri de la ora 13.00

Prima sedinta de Guvern condusa de prim-ministrul interimar Mihai Fifor va avea loc miercuri, de la ora 13,00, au declarat surse oficiale pentru AGERPRES. Premierul interimar Mihai Fifor a venit marti la.

Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai va avea loc sambata, la Curtea de Arges

Sambata va fi tinut, la ora 12:00, parastasul de patruzeci de zile al Regelui Mihai I al Romaniei, slujba, care va avea loc in Vechea Catedrala Episcopala si Regala de la Manastirea Curtea de.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai va avea loc sambata, la Curtea de Arges. Sute de oameni participa

UPDATE: in incinta manastirii Curtea de Arges, unde are loc parastasul de 40 de zile de la trecerea la cele vesnice a regelui Mihai I al Romaniei, s-au strans sute de oameni. La ceremonia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )