Libnet.ro
UNICEF

17:45

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie. continuă pe Ziarul Bursa

Veste incredibila pe piata energiei electrice. CEZ vrea sa plece din Romania

CEZ, gigantul din Cehia, ar intentiona sa-si vanda toate activele din Romania, potrivit unor surse din industria energiei. Grupul CEZ din Cehia ar intentiona sa-si vanda toate afacerile pe care le deruleaza in Romania. Ar vrea sa renunte, asadar, la activele din domeniul distributiei si furnizarii, cele care se gasesc acum in Oltenia, dar si [] .

Decizie radicala pe piata energiei: Grupul CEZ vrea sa plece din Romania (surse)

Unul din cele mai mari grupuri energetice intentioneaza sa iasa de pe piata din Romania. Potrivit unor surse din industrie citate de profit. ro, grupul ceh CEZ vrea sa-si vanda intreg business-ul din tara.

Surse: Grupul CEZ vrea sa-si vanda afacerile din Romania

Grupul ceh CEZ vrea sa-si vanda afacerile din Romania, atat pe zona distributie si furnizare, concentrate in Oltenia, cat si cele de productie de energie, concentrate in Dobrogea, potrivit unor surse din industrie, citate de Profit. ro.

Iohannis si-a anuntat prezenta la mitingul electoral al PNL din Piata Victoriei

Cateva zeci de mii de oameni participa, astazi, la mitingul electoral al PNL din Piata Victoriei din Capitala, iar la eveniment si-a anuntat participarea si presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )