Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: DNA a pus poprire pe patru milioane de lei, bani gasiti in conturile Tel Drum

Antena3 Antena3,
Surse: DNA a pus poprire pe patru milioane de lei, bani gasiti in conturile Tel Drum

Procurorii DNA au pus poprire pe aproximativ patru milioane de lei, bani gasiti in conturile Tel Drum, prejudiciul in acest caz fiind de 4,8 milione de lei. continuă pe Antena3

Surse: Procurorii DNA au pus poprire pe aproximativ 4 milioane de lei, bani gasiti in conturile Tel Drum

Procurorii DNA au pus poprire pe aproximativ 4 milioane de lei, bani gasiti in conturile Tel Drum. Masura a fost luata in ancheta in care societatea este cercetata pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave.

Surse: DNA a pus poprire pe 4 milioane de lei, bani din conturile Tel Drum

Procurorii DNA au pus poprire pe aproximativ 4 milioane de lei, bani gasiti in conturile Tel Drum, informeaza Adevarul, care citeaza mai multe surse. Societatea Tel Drum, Petre Pitis, directorul.

Romgaz a incheiat un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea cu minim 227 milioane lei a centralei Iernut, din Planul National de Investitii

Compania producatoare de gaze Romgaz a incheiat pe 7 decembrie 2017 un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea centralei de la Iernut, potrivit unui raport al companiei transmis bursei. Finantarea este nerambursabila si se acorda din contul Planul National de Investitii PNI), pentru perioada 7 decembrie 2017- 31 decembrie 2020. Valoarea estimata a finantarii este de minim 227,2 milioane lei si de maxim 320,9 milioane lei.

Transelectrica a cumparat energie de 38,5 milioane lei de la Complexul Energetic Oltenia

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a cumparat energie electrica de 38,54 milioane lei, fara TVA, de la Complexul Energetic Oltenia, pentru consumul propriu tehnologic CPT) pe PCCB-NC piata centralizata a contractelor bilaterale de energie electrica - prin negociere continua), arata un comunicat al transportatorului.

Rafinaria Petrotel Ploiesti va plati Conpet 69,12 milioane lei pentru transportul titeiului in 2018

Rafinaria Petrotel Ploiesti a grupului rus Lukoil a incheiat un contract in valoare de 69,12 milioane lei cu transportatorul national de titei Conpet, pentru transportul titeiului in 2018, potrivit unui comunicat emis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )