Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surse: Firea negociaza cu ALDE si Pro Romania pentru sustinerea ei ca independent la prezidentiale. Ce spun sondajele interne ale PSD

Adevărul Adevărul,
Surse: Firea negociaza cu ALDE si Pro Romania pentru sustinerea ei ca independent la prezidentiale. Ce spun sondajele interne ale PSD

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca analizeaza posibilitatea unei candidaturi independente la alegerile prezidentiale asta daca are sustinerea PSD, ALDE si Pro Romania. Tot joi, presedintele PSD Viorica Dancila a reafirmat ca partidul sau va avea candidat propriu la prezidentiale, lucru care a nemultumit atat ALDE cat si Pro Romania, care lansasera ideea unui candidat comun. continuă pe Adevărul

Paul Stanescu, solicitare catre Dancila: Unica solutie castigatoare la prezidentiale este o alianta PSD, ALDE, Pro Romania

Baronul PSD de Olt, Paul Stanescu, se raliaza ideii promovate de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu si cere un candidat comun al PSD-ALDE-Pro Romania in alegerile prezidentiale de la finalul.

Gabriela Firea anunta ca ar candida la prezidentiale daca e considerata solutia optima de catre PSD-ALDE-Pro Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, la Marius Tuca Show, ca ar candida la alegerile prezidentiale daca ar fi considerata o solutie optima de catre colegii din PSD, de catre partenerul de coalitie ALDE, condus de Tariceanu, dar si de catre fostii colegi de la Pro Romania, scrie Mediafax.

Stanescu: Unica solutie castigatoare la prezidentiale este o alianta PSD, ALDE, Pro Romania

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a declarat ca solutia unica pentru ca fortele de stanga sa castige alegerile prezidentiale din toamna acestui an ar fi realizarea unei aliante intre PSD, ALDE si Pro Romania.

Firea s-a razgandit. Ar candida la prezidentiale doar cu sprijinul ALDE si Pro Romania. Sa nu facem figuratie la aceste alegeri

Gabriela Firea a declarat, inainte de sedinta CEx, ca nu exclude discutiile cu privire la prezidentiale, dar azi nu poate da un raspuns clar cu privire la propria persoana. Primarul General mai spune ca nu ar trebui inclusi in discutii cei aflati sub increderea partidului si cere inceperea discutiilor cu ALDE si Pro Romania.

Firea pune in garda PSD: Fara ALDE si Pro Romania nu avem sanse la prezidentiale

Gabriela Firea nici nu a confirmat, nici nu a infirmat candidatura sa la prezidentiale, spunand ca este deschisa discutiilor, dar nu ar fi inteligent sau corect fata de colegi desemnarea unui candidat in urma unui aranjament si ca ar dori o discutie reala. De asemenea, Firea a subliniat ca fara colegii de la ALDE si cei de la Pro Romania PSD nu are sanse la prezidentiale.

Pro Romania ia in calcul sustinerea Gabrielei Firea sau a lui Tariceanu la PRESEDINTIE

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Tutuianu, a declarat ca formatiunea din caere face parte ar putea sustine candidatura Gabrielei Firea sau a lui Calin Popescu Tariceanu la presedintie. Tutuianu pune.

Dupa PSD si ALDE, si Pro Romania anunta candidat propriu la prezidentiale

Inflatie de candidati la prezidentiale. Dupa ce PSD si ALDE au anuntat ca vor avea candidati separati, Adrian Tutuianu spune ca Pro Romania trebuie sa vina cu un prezidentiabil propriu. Ideea unei.

Dupa ce PSD si ALDE au anuntat ca vor avea candidati separati, Tutuianu spune ca Pro Romania trebuie sa vina cu un prezidentiabil propriu: Sorin Cimpeanu sau Corina Cretu

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, marti, ca Pro Romania trebuie sa desemneze candidat propriu la prezidentiale, dupa ce PSD si ALDE au anuntat ca vor avea proprii candidati, variantele fiind Sorin Cimpeanu si Corina Cretu. El a mai spus ca scenariul sustinerii Gabrielei Firea la presedintie a fost avansat in nume personal, fara consultarea partidului, si considera in continuare ca aceasta ar avea sanse sa ajunga in turul al doilea al alegerilor.

Tutuianu: O candidatura independenta a Gabrielei Firea la presedintie ar putea fi sustinuta de Pro Romania

Partidul Pro Romania ar putea sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la presedintie, cu conditia ca liderul ALDE sa plece de la guvernare, spune Adrian Tutuianu, la RFI. Pe de alta parte, acesta avanseaza si varianta sustinerii unei candidaturi independente a Gabrielei Firea.

Tutuianu: Pro Romania trebuie sa aiba candidat propriu la prezidentiale

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Tutuianu, a declarat marti intr-o conferinta de presa ca partidul din care face parte trebuie sa vina cu un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Anuntul sau vine in contextul in care si PSD si ALDE au afirmat ca vor avea candidati proprii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )