Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Klaus Iohannis isi depune candidatura la prezidentiale vineri. Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Adevărul Adevărul,
Surse: Klaus Iohannis isi depune candidatura la prezidentiale vineri. Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru prezidentialele din aceasta toamna vineri, atunci urmand a fi depuse semnaturile stranse de liberali, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

Presedintele Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pent.

Adrian Nastase il acuza pe Klaus Iohannis ca i-a preluat tema de campanie electorala

Fostul premier Adrian Nastase spune ca presedintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie, folosita la alegerile prezidentiale din anul 2004. Am constatat ca unul dintre candidatii la prezidentiale.

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus Iohannis. Initiativa legislativa depusa in liniste de Teodorovici

Presedintele ANAF a facut un anunt cel putin interesant despre datoria lui Klaus Iohannis. Ce initiativa legislativa a depus de curand Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor? Iata afirmatiile Mirelei Calugareanu, presedintele ANAF, despre in ce situatie se afla Fiscul si care este, de fapt, problema lui Iohannis. Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus .

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra are mare nevoie de oameni tineri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal organizata in statiunea Venus, ca Romania are nevoie de implicarea tinerilor in toate domeniile de activitate.

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

KLAUS IOHANNIS: Recunoastem si onoram meritele tuturor pompierilor si sacrificiile pe care acestia le fac

Pompierii romani s-au remarcat atat in momentele critice ale istoriei noastre, cat si in lupta de zi cu zi impotriva calamitatilor si dezastrelor naturale - se arata in mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia Zilei Pompierilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )