Libnet.ro
UNICEF

19:16

Surse: Klaus Iohannis ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu sa fie premier interimar

Hotnews Hotnews,
 Surse: Klaus Iohannis ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu sa fie premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa respinga, marti, propunerea PSD ca Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, sa fie premier interimar, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. continuă pe Hotnews

SURSE Premierul Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis plece din fruntea Guvernului daca PSD ii retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv din aceasta dupa-amiaza, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, Tudose nu doreste sa repete experienta lui Sorin Grindeanu. Liviu Dragnea n-ar avea insa certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va numi premier tot de la PSD daca Tudose va demisiona, avand in vedere ca ar fi al doilea guvern PSD esuat intr-un an.

Surse: Iohannis nu va accepta propunerea PSD de premier interimar

Lucrurile se complica la PSD. Surse politice spun ca presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu in fruntea Guvernului. Potrivit unor surse, Klaus Iohannis l-ar vrea pe.

Iohannis respinge propunerea PSD de premier interimar. Planul presedintelui

Klaus Iohannis a respins propunerea de premier interimar a PSD, in persoana lui Paul Stanescu. Presedintele l-ar prefera pentru aceasta functie pe Mihai Fifor, pana acum Ministru al.

Klaus Iohannis, reactie la scandalul din PSD: Mesaj subtil din partea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie privind scandalul din PSD. Prezent la un eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale, la Palatul Coroceni, seful statului a avut un schimb de replici cu ministrul.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine

Mihai Fifor, ministrul Apararii in Guvernul Tudose, a fost desemnat, marti, de Klaus Iohannis, premier interimar, a anuntat seful statului, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iohannis a convocat pentru miercuri consultari cu partidele parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier. Mihai Fifor este si cel mai vehiculat nume pentru functia de premie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere, au declarat surse politice pentru Hotnews. ro.

Initiativa Romania ii cere presedintelui Iohannis sa desemneze alt candidat fata de propunerea PSD-ALDE

Miscarea civica Initiativa Romania ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa desemneze un alt candidat fata de propunerea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru si reaminteste ca sambata vor avea loc proteste in Piata Universitatii din.

Sorin Rosca Stanescu, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Biografia acestei doamne este exceptionala

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, au declarat surse din partid. Ulterior, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, c?.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Ce spunea presedintele despre nominalizarea unui al treilea premier PSD

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Presedintele declara ca daca social democratii nu sunt in stare sa guverneze, nu va mai numi un alt premier de la PSD. Daca si acest Guvern ar.

Conflict intern in PSD. Presedintele Klaus Iohannis nu intervine

Conflictul intern din PSD nu a avut pana in acest moment o reactie din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. De mai bine de o saptamana, de cand focul conflictului din PSD a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )