Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Ordonanta pentru amnistie si gratiere este gata. Termen de adoptare: pna pe 15 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Surse: Ordonanta pentru amnistie si gratiere este gata. Termen de adoptare: pna pe 15 ianuarie

PSD are gata ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere, al carei termen de adoptare este 15 ianuarie, au declarat pentru HotNews surse social-democrate. Potrivit primelor informatii, gratierea va viza pedepsele de pana la 10 de inchisoare. continuă pe Hotnews

Barna, dupa ntlnirea la Guvern: Premierul si ministrul Justitiei au fost foarte fermi ca nu intentioneaza sa dea OUG pentru amnistie si gratiere, pentru moment

Liderul USR Dan Barna a relatat vineri ca premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost foarte fermi in discutia avuta la Palatul Victoria ca, pentru moment, nu au in lucru si nu intentioneaza sa dea o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere.

Zi decisiva pentru amnistie si gratiere: Liderii PSD se reunesc intr-o noua sedinta. Ce mai pregateste Liviu Dragnea

Liderii PSD se reunesc duminica la Parlament intr-o noua sedinta ce va fi marcata de subiectul posibilei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere. Daca pana acum acest subiect exisa doar la nivel de zv.

Adrian Severin, condamnat la inchisoare pentru luare de mita, despre amnistie si gratiere: E absolut necesara.Haideti sa ne impacam, nu mai putem face diferente

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta si luare de mita, a vorbit vineri despre proiectul pentru amnistie si gratiere, spunand ca este absolut necesar pentru Romania si pentru revenirea la o atmosfera calma. Acesta a explicat ca, desi nu il intereseaza, ar fi foarte bine sa se traga linie si toata lumea sa se impace.

Tudorel Toader, despre adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta.

Tudorel Toader evita sa dea un raspuns clar privind adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez. Pana cand va voi da raspunsul. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta pe acest subiect. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi, a spus el, in pofida insistentelor jurnalistilor.

Pregatiri pentru amnistie si gratiere? Tudorel Toader va fi prezent la CEx-ul PSD din weekend

PSD pregateste noi decizii importante privind justitia! Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat ca va fi prezent din nou duminica la Comitetul Executiv al PSD ce va avea loc la Parlament. intrebat de.

Barna, despre situatia n care partidul lui Ciolos nu este gata pna la final de ianuarie: USR merge singur la europarlamentare. Nu vor fi oameni pusi cu mna pe lista

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat joi la Adevarul Live ca pe lista USR de la alegerile europarlamentare nu vor fi oameni pusi cu mana de la partidul lui Dacian Ciolos, in cazul in care inregistrarea formatiunii Miscarea Romania impreuna nu se finalizeaza pana la finalul lunii ianuarie. in cazul in care insa se face o alianta intre cele doua partide, Barna admite ca este o varianta ca Dacian Ciolos sa fie cap de lista.

CSEKE ATTILA: UDMR nu sustine ordonanta pentru modificarea Codurilor penale

UDMR nu sustine modificarea legislatiei penale prin ordonanta de urgenta, a anuntat astazi, la RFI, liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )