Libnet.ro
UNICEF

07:30

Surse: Planul PNL pentru rezolvarea problemei pensiilor speciale pentru parlamentari

Adevărul Adevărul,
Surse: Planul PNL pentru rezolvarea problemei pensiilor speciale pentru parlamentari

In contextul discutiilor despre demisiile din Parlament ale alesilor pentru a nu beneficia de pensii speciale, liberalii vor cere reinceperea dezbaterilor pe un proiect de lege initiat de Florin Roman in primavara, prin care are loc eliminarea pensiilor de serviciu pentru parlamentari, au precizat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

USR a deschis usa, PNL da buzna pe ea. Roman cere si el sedinta de urgenta pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: Proiectul PNL a fost blocat de Ciolacu

Liberalii se repliaza dupa ce USR a anuntat ca parlamentarii sai isi dau demisia pentru a nu beneficia de pensii speciale, cerand totodata plen reunit pentru eliminarea acestora. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat marti dimineata ca a solicitat convocarea Birourilor permanente pentru adoptarea proiectului de lege initiat de liberali privind abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

Cum le-a luat Ciolacu fata USR-istilor, anuntandu-si demisia in prime-time. Si un detaliu relevant: proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor n-a ajuns in plen nici dupa trei ani

Marcel Ciolacu le-a stricat USR-istilor momentul-surpriza al campaniei electorale. Liderii USR batusera in cuie planul discutat de ceva vreme in partid ca parlamentarii sa-si dea demisia pentru a arata ca sunt impotriva pensiilor speciale de care beneficiaza senatorii si deputatii. Ciolacu a aflat si le-a luat-o inainte punctand electoral. A anuntat ca-si da demisia in ultima zi de mandat ca sa nu ia pensie speciala. Asta in conditiile in care un proiect USR de eliminarea a pensiilor speciale ale parlamentarilor nu a ajuns de trei ani la vot in plen.

PNL cere dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman: Solicitam tuturor partidelor sa ne sustina (VIDEO)

PNL a cerut dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative de abrogare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat tuturor partidelor sa sustina.

Lucian Romascanu (PSD) si Cristian Bacanu (PNL), contre acide pe tema pensiilor speciale. Romascanu: Toata guvernarea PNL ar putea printr-o simpla OUG sa rezolve aceasta chestiune Bacanu: E o dezinformare (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu si Cristian Bacanu, presedintele PNL Sector 5, au intrat intr-un schimb intens de replici, marti, in direct pe B1 TV, cu subiectul care marcheaza scena politica romaneasca la.

Toti parlamentarii USR si-au dat demisia. Barna cere plen reunit pentru abrogarea pensiilor speciale

Toti parlamentarii USR si-au depus demisiile pentru a nu beneficia de pensii speciale. Dan Barna a declarat ca acestea vor intra in vigoare in ultima zi de mandat a actualei legislaturi. Liderul USR le-a cerut parlamentarilor PSD si PNL sa voteze miercuri abrogarea pensiilor speciale.

PMP, scrisoare deschisa catre liderii partidelor in care solicita eliminarea pensiilor speciale si reducerea la 300 a numarului de parlamentari

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si primari,.

Ciolacu conditioneaza eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: Banii sa fie pentru dublarea alocatiilor

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a conditionat convocarea de indata a Birourilor Permanente Reunite in vederea eliminarii pensiilor speciale pentru parlamentari. Acesti bani sa fie folositi pentru dublarea alocatiilor, subliniaza Ciolacu.

PMP cere adoptarea in regim de urgenta a legilor privind eliminarea pensiilor speciale si reducerea numarului de parlamentari la 300

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si.

PMP cere dezbaterea legii privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si primarilor

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si primari, a anuntat presedintele PMP, Eugen Tomac, pe pagina de Facebook.

PNL: Demisia ipocrita a lui Marcel Ciolacu, copypaste dupa gestul lui Liviu Dragnea, nu duce la eliminarea pensiilor speciale. E doar un artificiu de impostura si o butaforie politicianista

PNL a catalogat drept artificiu de impostura in campania electorala anuntul lui Marcel Ciolacu, liderului PSD, ca va demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala. Liberalii atrag atentia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )