Libnet.ro
UNICEF

22:32

Surse: Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Viorica Dancila la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Surse: Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena. continuă pe Antena3

SURSE Presedintele Klaus Iohannis discuta cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste in aceasta dupa-amiaza la Cotroceni cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Intalnirea are loc la capatul consultarilor cu partidele politice. Presedintele Iohannis ar urma sa sustina o declaratie de presa la 17. Potrivit Constitutiei, presedintele nominalizeaza un candidat la functia de premier, care ar urma sa fie votat in Parlament. Vom reveni cu detalii .

Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dancila, imediat dupa ce a desemnat-o seful Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

Liderii USR nu mai vor un premier de la PSD. Ce au discutat cu presedintele Klaus Iohannis

Delegatia USR a fost miercuri la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, aceasta formatiune solicitand declansarea alegerilor parlamentare anticipate. Dan Barna, liderul formatiunii, a declarat ca.

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

Presedintele Klaus Iohannis, asteptat la Targu Jiu. Va participa la o conferinta internationala dedicata implinirii a 80 de ani de la inaugurarea ansamblului lui Brancusi

Presedintele Klaus Iohhanis este asteptat sa participe la o conferinta internationala care se va desfasura in toamna acestui an in municipiul Targu Jiu. Manifestarea va marca implinirea a 80 de ani de la inaugurarea Ansamblului Calea Eroilor.

Conflict intern in PSD. Presedintele Klaus Iohannis nu intervine

Conflictul intern din PSD nu a avut pana in acest moment o reactie din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. De mai bine de o saptamana, de cand focul conflictului din PSD a.

Klaus Iohannis a decis. Viorica Dancila, desemnata premier: ii dau PSD-ului inca o sansa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca a decis sa o desemneze pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de premier. Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului guvern, de.

Viorica Dancila, nominalizata de PSD pentru functia de premier

ACTUALIZARE 18:00 Viorica Dancila a sponsorizat PSD in perioada alegerilor europarlamentare 2014, cu peste 100. 000 de lei Viorica Dancila face parte din primii doi mari finantatori ai PSD din perioada alegerilor europarlamentare 2014, an in care a contribuit cu suma de 114. 402 lei, arata o investigatie a gherilaurbana. ro, in 2017. ------ * ACTUALIZARE 16:10 Dragnea: Am spus ca nu vom mai merge niciodata la Cotroceni in actualul mandat *ACTUALIZARE 14:45 Ioana Andreea Lambru, noul secretar general al Guvernului. *ACTUALIZARE 12:37 Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Fifor in functia de prim-ministru interimar. *ACTUALIZARE 10:47 Mihai Fifor, Claudiu Manda si Ecaterina Andronescu sunt numele vehiculate pentru preluarea functiei de premier. *ACTUALIZARE 07:05 Vicepremierul Marcel Ciolacu a demisionat si el: Ma voi intoarce cu fruntea sus in Parlament *ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia *Tudose a spus ca pleaca cu fruntea sus * Manda: CExN nou pentru propunerea de premier, astazi * Dragnea: La CExN, eu nu mai fac nicio propunere . Batalia de la varful conducerii PSD nu va zdruncina electoratul social-democrat, considera analistii politici consultati de ziarul BURSA. Acestia ne-au declarat: Cetatenii pro-PSD au primit bani in plus la pensii si salarii si sunt multumiti. Electoratul PSD nu are alta oferta. Acesta este si motivul pentru care cei de la conducerea PSD se bat intre ei pentru putere: sunt convinsi ca nu pot fi scosi din joc de alta formatiune politica. Avand legile electorale actuale, se poate conduce o tara cu 30% din voturile exprimate. Conducerea PSD poate sa faca toate aranjamentele pe care le doreste. PSD nu este structurat in vreun fel, nu exista alti lideri, alta echipa. Daca stapanesti bazinul electoral din judet, esti jupan si important in PSD, nimeni nu te poate inlocui.

Am prezentat popunerea ca Viorica Dancila sa fie premier; i-am spus presedintelui ca este o doamna neconflictuala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, care a durat aproximativ 20 de minute, ca i-a prezentat propunerea ca Viorica Dancila sa fie premier, precum si sustinerea de care aceasta beneficiaza. Dragnea s-a declarat sigur ca Dancila va fi nominalizata pentru postul de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )