Libnet.ro
UNICEF

15:45

Surse: Procurorul de la proteste, anchetat de Inspectia Judiciara

Antena3 Antena3,
Surse: Procurorul de la proteste, anchetat de Inspectia Judiciara

Lovitura pentru procurorul militar care a fost la proteste. Potrivit unor surse, Inspectia Judiciara va demara verificari in cazul lui Bogdan Parlog. Vorbim de o ancheta care ar veni in urma unor lucruri care. continuă pe Antena3

Surse: Procurorul prezent la protest, anchetat de Inspectia Judiciara

Prezenta procurorului Bogdan Pirlog in Piata Victoriei, pe 10 august, va fi verificata de Inspectia Judiciara. Inspectorii judiciari vor trebui sa vada ce rol a avut acesta la protest, in conditiile in.

Lovitura pentru guvernul DANCILA! DEZVALUIRI INCENDIARE despre planurile instaurarii DICTATURII in Romania! Macelul aplicat de jandarmi confirma TOTUL

Dupa recentele proteste impotriva actualei guvernari PSD-ALDE, reprimate de jandarmerie, senatorul liberal Florin Citu identifica o asemanare intre discursul regimului iliberal de la Ankara si cel rostit de.

LOVITURA pentru noul sef al Jandarmeriei: in orice alta tara scria declaratii in AREST

Adrian Moraru, Directorul Institutului de Politici Publice, critica imputernicirea lui Adrian Sindile ca inspector general, precizand ca acesta s-a aflat pe teren pentru a coordona represiunea din piata.

LOVITURA pentru Petre Daea: O noua EPIDEMIE ameninta Romania, dupa DEZASTRUL provocat de pesta porcina

In plin scandal generat de dezastrul provocat de pesta porcina africana, o noua epidemie pare aproape sa loveasca Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentara ANSVSA) a.

LOVITURA pentru CARMEN DAN: Ar putea fi AUDIATA dupa reprimarea PROTESTELOR! Reuniune de urgenta la PARLAMENT

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi a adresat luni Comisiei pentru Aparare din Camera Deputatilor o solicitare de reunire urgenta pentru audierea sefilor din Jandarmerie, a prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, si a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )