Libnet.ro
UNICEF

21:00

Surse: PSD si ALDE iau in calcul sa voteze miercuri in plenul Camerei Deputatilor al doilea proiect de lege din pachetul Iordache

Hotnews Hotnews,
 Surse: PSD si ALDE iau in calcul sa voteze miercuri in plenul Camerei Deputatilor al doilea proiect de lege din pachetul Iordache

Coalitia PSD-ALDE, sprijinita de UDMR, ia in calcul convocarea pentru miercuri a unei sedinte de plen a Camerei Deputatilor in care sa voteze rapid proiectul pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, au declarat pentru HotNews. ro surse parlamentare. Proiectul a primit deja raport ieri la comisia speciala condusa de Florin Iordache. Mai mult: e posibil ca si ultima lege din pachetul de trei, cea care priveste organizarea CSM, sa primeasca rapid astazi raport in comisia Iordache si sa intre maine la vot in plen, potrivit surselor citate. continuă pe Hotnews

PSD si ALDE convoaca miercuri plenul Camerei Deputatilor pentru ultimele doua proiecte din pachetul Iordache

Coalitia PSD-ALDE, sprijinita de UDMR, ia in calcul convocarea pentru miercuri a unei sedinte de plen a Camerei Deputatilor in care sa voteze rapid proiectul pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, au declarat pentru HotNews. ro surse parlamentare. Proiectul a primit deja raport ieri la comisia speciala condusa de Florin Iordache. Mai mult: e posibil ca si ultima lege din pachetul de trei, cea care priveste organizarea CSM, sa primeasca rapid astazi raport in comisia Iordache si sa intre maine la vot in plen, potrivit surselor citate. 01: Plenul Camerei a fost convocat pentru miercuri. Pe ordinea de zi: proiectele de modificare a legilor 304/2004 si 317/2004, precum si modificari la regulament.

PSD vrea sa voteze miercuri ultimele doua legi ale justitiei

Coalitia PSD - ALDE a decis convocarea unei sedinte de plen a Camerei Deputatilor, miercuri, in care sa se voteze ultimele doua legi din pachetul legilor Justitiei.

PSD-ALDE devanseaza votul final pe Statutul magistratilor. Iordache sfideaza manifestantii: Noi nu tinem sedintele in functie de cum se organizeaza protestatarii!

Proiectul de lege PSD-ALDE care modifica Legea 303/2004 privind statutul magistratilor, ale carui amendamente au fost votate miercuri pana aproape de ora 23. 00 in plenul Camerei Deputatilor, ar urma sa.

PSD-ALDE devanseaza votul final pe Statutul magistratilor. Iordache sfideaza manifestantii: Noi nu tinem sedintele in functie de cum se organizeaza PROTESTATARII!

Proiectul de lege PSD-ALDE care modifica Legea 303/2004 privind statutul magistratilor, ale carui amendamente au fost votate miercuri pana aproape de ora 23. 00 in plenul Camerei Deputatilor, ar urma sa.

Majoritatea PSD-ALDE incepe sa scartaie. Cum a ajuns Dragnea la mana minoritatilor

Voturile date pe proiectul de lege privind statutul magistratilor si pe initiativa de schimbare a Legii de modificare a ANI a aratat ca majoritatea PSD-ALDE a devenit foarte fragila, cele doua partide ajungand la mana UDMR si a Grupului minoritatilor, adica grupurile care au inclinat balanta.

2.000 de oameni, in strada impotriva masurilor fiscale adoptate de Guvernul PSD-ALDE

Circa 2. 000 de oameni, membri ai Blocului National Sindical, au protestat marti in Piata Victoriei, impotriva masurilor fiscale adoptate de Guvernul PSD-ALDE, informeaza Digi24. Sindicalistii.

Coalitia PSD-ALDE, tot mai sensibila la orologiul Kremlinului

Majoritatea parlamentara PSD-ALDE si-a dovedit ieri, in cel mai diabolic mod cu putinta, consecventa in instrumentalizarea peste moarte a imensei personalitati a Regelui Mihai al Romaniei.

UDMR a intors armele impotriva PSD-ALDE si a contribuit la respingerea unei propuneri controversate facuta de Florin Iordache

Alianta UDMR-ului cu PSD si ALDE nu a mers pana la capat in ciuda faptului ca pe legile justitiei acestia au facut un bloc perfect care sa treaca toate modificarile dorite la legile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )