Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat

Adevărul Adevărul,
Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat

Doctorul Streinu Cercel ar urma sa fie pus pe un loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat, lista deschisa de Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. La Camera Deputatilor pe primul loc este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS. continuă pe Adevărul

Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea. PSD face mutarea bomba

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, ar putea candida pe lista Partidului Social Democrat pentru Senat in Bucuresti, pe locul doi dupa Gabriela Firea. Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel ar putea fi cea de-a doua personalitate din zona medicala cooptata de PSD pentru un loc in Parlament dupa ce, .

Medicul Streinu Cercel, locul 2 pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea - surse

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, va figura pe locul al doilea pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea, au declarat surse din partid pentru HotNewsro. Reamintim ca lista PSD la Camera Deputatilor va fi deschisa de medicul Alexandru Rafila.

Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Social-democratii mizeaza sa obtina la alegerile parlamentare in Bucuresti 4 senatori si 8-9 mandate de deputati. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca intre numele de pe listele discutate se regasesc pe langa Gabriela Firea si Alexandru Rafila, fostii primari de la sectoarele 1 si 5, Dan Tudorache si Daniel Florea, precum si avocatul Gheorghe Piperea. Serban Nicolae, unul dintre artizanii celor mai nocive modificari ale legilor din domeniul juridic, nu si-a mai gasit un loc la Bucuresti. La fel si Ecaterina Andronescu. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Surse PSD: Adrian Streinu Cercel, candidat pentru Senat din partea Partidului Social Democrat

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, ar urma sa candideze la Senat pe lista PSD Bucuresti, spun sursele Mediafax.

Streinu Cercel va figura pe locul 2 pe lista PSD pentru Senat

Pe locul al treilea se va afla fostul primar al sectorului 6 Gabriel Mutu, iar pe pozitia a patra ar.

Surse: Emanuel Ungureanu, care nu a prins loc eligibil pe listele USR la Cluj, cap de lista la Buzau

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care n-a prins loc eligibil la Cluj, va deschide lista USR pentru Camera Deputatilor, la Buzau, sustin surse politice pentru Adevarul. Mutarea a fost girata de liderul partidului, Dan Barna.

inca un doctor cunoscut in echipa PSD. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida la alegerile parlamentare

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, este curtat de PSD pentru alegerile parlamentare 2020, potrivitsurselor din partid, citate de.

Dancila, executata de Ciolacu cu mana lui Liviu Dragnea. Nici Carmen Dan nu a prins loc eligibil

Viorica Dancila nu a prins niciun loc pe lista candidatilor pentru Camera Deputatilor la Teleorman, in timp ce senatoarea Carmen Dan n-a prins loc eligibil.

Surse: Cum si-a aranjat un loc eligibil pentru parlamentare primarul PNL din Deta, desi e incompatibil

Primarul PNL din Deta judetul Timis), Petre Roman, si-a aranjat un loc eligibil pe listele PNL Timis pentru Camera Deputatilor, acesta stiind ca nu va fi validat in calitatea de primar la Deta din cauza faptului ca ANI l-a gasit definitiv incompatibil pentru conflict de interese, potrivit unor surse politice.

Manevre pe listele electorale. Permutari de parlamentari PNL, trimisi in alte judete pentru a prinde un loc eligibil

PNL Neamt i-a acordat un loc eligibil la alegerile parlamentare unei deputate din sudul tarii, Mara Calista fiind pe locul 3 la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )