Libnet.ro
UNICEF

21:02

SURSE: Viorica Dancila a discutat cu Tariceanu si i-a transmis ca nu ar avea nicio problema daca Dragnea este inlaturat din fruntea PSD

B1 B1,
SURSE: Viorica Dancila a discutat cu Tariceanu si i-a transmis ca nu ar avea nicio problema daca Dragnea este inlaturat din fruntea PSD

Ies la iveala detalii incredibile despre razboiul deschis din interiorul PSD! Desi Liviu Dragnea a scapat ieri la vot de o inlaturare din fruntea PSD, acesta a fost cat pe ce sa fie tradat de o persoana de la. continuă pe B1

Surse: Viorica Dancila a anuntat ca nu-si da demisia din fruntea Guvernului

Premierul Viorica Dancila le-a spus colegilor participanti la sedinta Comitetului Executiv al PSD ca nu-si va da demisia din functia pe care o detine.

Ion Cristoiu, scenariu-soc: Viorica Dancila e si ea in complot

Ion Cristoiu a vorbit despre scenariul in care Viorica Dancila nu va demisiona indiferent de ce se va intampla cu Liviu Dragnea la CEx. Cristoiu crede ca Viorica Dancila e implicata in puci. Deocamdata.

Viorica Dancila a sosit la CEx alaturi de Carmen Dan si Rovana Plumb: Pe cine va sustine premierul in lupta interna

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa spuna pe cine va sustine in Comitetul Executiv al PSD de vineri in care se cere demisia lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea, Dancila a sosit alaturi de Carmen Dan si.

Viorica Dancila, la mormantul lui Arsenie Boca! Premierul credincios al Romaniei are biblioteca ticsita de carti de rugaciune (FOTO)

In timpul mandatului de europarlamentar, Viorica Dancila isi petrecea timpul liber in locuri mai putin obisnuite printre oficialii romani. Dancila putea fi vazuta deseori la manastirile din Bucovina.

Viorica Dancila, inainte de CExN: Voi da mesajul meu

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca isi va prezenta mesajul in cadrul reuniunii. Voi da mesajul meu in CEx. Asa cum am.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )