Libnet.ro
UNICEF

07:00

Suspect de pedofilie, trimis in judecata. A abordat mai multe fetite in preajma unei scoli

Adevărul Adevărul,
Suspect de pedofilie, trimis in judecata. A abordat mai multe fetite in preajma unei scoli

Un barbat de 36 de ani din Cluj-Napoca a fost trimis in judecata pentru corupere sexuala a minorilor. in aprilie, el a abordat o minora in varsta de 10 ani, iar in momentul in care aceasta s-a apropiat de autoturismul sau, i-a aratat organul sexual. continuă pe Adevărul

Cinci tineri din Gagauzia, retinuti dupa ce au spart mai multe locuinte din Chisinau. Pagubele aduse de catre acestia sunt estimate la 1,5 milioane de lei

Cinci tineri din Gagauzia, cu varsta cuprinsa intre 26 si 32 de ani, au fost retinuti pentru mai multe spargeri de locuinte. Acestia ar fi comis furturi din trei locuinte din Chisinau, iar prejudiciul se ridica la aproximativ 1. 000 de lei.

Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portcaliu si Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice.

Aduce mai multe intrebari decat clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca a citit motivarea deciziei CCR in cazul procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, insa evaluarea nu este terminata, precizand ca, in aceasta etapa, motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari decat clarificari.

VIDEO Bataie in centrul orasului: o tanara e jucata in picioare de mai multe femei de etnie roma si nimeni nu intervine

Imaginile cu mai multe femei de etnie roma care lovesc o tanara au starnit indignarea oamenilor din Babadag, judetul Tulcea. Oficialitatile incearca acum sa descopere cine sunt agresoarele care apar in acele filmari.

VIDEO Bataie din gelozie in centrul orasului: o tanara e jucata in picioare de mai multe femei de etnie roma si nimeni nu intervine

Imaginile cu mai multe femei de etnie roma care lovesc o tanara au starnit indignarea oamenilor din Babadag, judetul Tulcea. Oficialitatile au reusit sa descopere cine sunt agresoarele care apar in acele filmari.

Incendiu violent in judetul Olt. Mai multe persoane au fost la un pas de moarte

Incendiu violent in judetul Olt. Mai multe persoane au fost la un pas de moarte, dupa ce casa in care locuiau a fost cuprinsa de flacari. Din fericire, oamenii au reusit sa iasa la timp. Peste 20 de.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Vreme capricioasa in intreaga tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile pentru mai multe judete din tara.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Monitorul preturilor va fi extins in mai multe zone din tara si va cuprinde mai multi retaileri

Consiliul Concurentei a anuntat ca Monitorul preturilor, care cuprinde in prezent 64 de categorii de alimente, va fi extins in mai multe zone din tara si va cuprinde mai multi retaileri. in prezent sunt afisate preturile pentru Carrefour, Kaufland, Lidl, Mega Image, Sellgros si Penny.

ALERTA METEO: Avertizare de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete! VEZI AICI CELE MAI AFECTATE LOCALITATI

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )