Libnet.ro
UNICEF

12:15

Suspectul acuzat de moartea jurnalistei Viktoria Marinova ramane in arest pe termen nedefinit

Antena3 Antena3,
Suspectul acuzat de moartea jurnalistei Viktoria Marinova ramane in arest pe termen nedefinit

Tribunalul regional din Ruse a decis vineri ca Severin Krasimirov, acuzat ca a violat-o si ucis-o la 6 octombrie pe ziarista Viktoria Marinova, va ramane in arest pe termen nedefinit, date fiind dovezile. continuă pe Antena3

Presupusul asasin al jurnalistei Viktoria Marinova, extradat in Bulgaria

Un barbat suspectat de uciderea si violarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost extradat din Germania in Bulgaria, a anuntat o purtatoare de cuvant a Ministerului bulgar Justitiei, relateaza AFP.

Bulgarul suspectat de violul si uciderea jurnalistei Viktoria Marinova a fost extradat din Germania

Severin Krasimirov, suspectat de violul si uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a fost extradat miercuri din Germania, a declarat un purtator de cuvant al ministerului justitiei din Bulgaria, citat.

Suspectul in cazul JURNALISTEI OMORATE pe malul Dunarii a fost EXTRADAT. Ce urmeaza

Severin Krasimirov, suspectul in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova, a fost extradat din Germania in Bulgaria. Autoritatile germane l-au extradat. pe cetateanul de 21 de ani din Ruse, arata.

Noi informatii in cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Severin Krasimirov, suspectat de violul si uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a fost extradat miercuri din Germania, a declarat un purtator de cuvant al ministerului justitiei din Bulgaria, citat de.

Severin Krasimirov recunoaste ca a ucis-o pe jurnalista Viktoria Marinova

Un suspect in violarea si asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, Severin Krasimirov, in varsta de 21 de ani, a declarat, astazi, ca el a ucis-o, relateaza The Associated Press.

Bulgaria: Tanarul arestat pentru uciderea jurnalistei Viktoria Marinova si-a recunoscut crima

Severin Krasimirov, tanarul de 21 de ani arestat pentru violarea si asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a recunoscut vineri ca este autorul crimei, dar fara sa vrea, relateaza The Associated Press.

Presupusul criminal al jurnalistei Victoria Marinova, adus cu mainile legate de un lant

Severin Krasimirov, barbatul care ar fi ucis-o pe jurnalista Victoria Marinova, a fost adus, miercuri, cu un avion din Germania. Tanarul de 21 de ani a fost extradat de autoritati in Bulgaria. Krasimirov este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )