Libnet.ro
UNICEF

11:31

Sute de kituri de testare COVID-19, contrafacute si importate din China, confiscate in Australia!

România Liberă România Liberă,
Sute de kituri de testare COVID-19, contrafacute si importate din China, confiscate in Australia!

Australienii au importat kituri de testare COVID-19 ilegale din China, prima livrare de truse intran. continuă pe România Liberă

Noua tone de echipamente medicale, aduse din China de o aeronava TAROM

O aeronava Boeing 737-800 NG a Companiei Nationale de Transporturi Aeriene a fost adaptata pentru a putea importa din China noua tone de materiale sanitare necesare tarii noastre pentru lupta impotriva raspandirii coronavirusului, avionul cu produsele sanitare aterizand pe aeroportul Otopeni vineri seara.

FOTO. 9 tone de echipament medical, aduse din china cu o aeronava TAROM

O aeronava Boeing 737-800 NG a TAROM a fost adaptata pentru a putea importa din China noua tone de m.

CORONAVIRUS |Romania a primit 200.000 de masti de protectie din China (VIDEO)

Romania a primit 200. 000 de masti de protectie FFP2 din China, ca urmare a unei achizitii efectuate de catre UNIFARM SA. Acestea vor fi distribuite unitatilor medicale, in functie de prioritati, pentru.

VIDEO 200.000 de masti FFP2 achizitionate din China au ajuns in Romania

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania vineri seara, cu o cursa Tarom, in urma unei achizitii realizata din China de catre Unifarm. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor de Covid-19, cu prioritate catre cele aflate in judete cu un numar mare de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus.

O aeronava TAROM a aterizat pe Otopeni cu 200.000 de masti FFP2 cumparate din China

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania, cu o cursa TAROM, in urma unei achizitii realizata din China de catre UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate.

Serviciile secrete dezvaluie minciuna din China: de ce numarul deceselor ar putea fi mai mare in realitate

Pandemia care a ajuns sa afecteze mai toata planeta a pornit din China, tara care n-ar fi fost tocmai sincera in detaliile pe care le-a facut publice. Mai multe voci sustin ca oficialii.

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

Noua ordine infractionala: Trafic la nivel inalt cu materialele sanitare din China. Cum au ajuns in Cehia mastile destinate Italiei (FOTO)

Odata cu numarul tot mai mare de persoane infectate cu coronavirus in Europa, China incearca sa sprijine cat poate batranul continent. Cu toate acestea, sabotajul vine chiar dinspre Beijing, existand filiere bi.

Salvarea Premier League ar putea veni din China

Conducatorii celor 20 de cluburi din Premier League cauta solutii pentru depasirea crizei provocate de coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )