Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sute de oameni asteapta trenul regal, in gara din Pitesti

Antena3 Antena3,
Sute de oameni asteapta trenul regal, in gara din Pitesti

Aproximativ 600 de oameni au venit cu flori in gara din Pitesti, acolo unde asteapta sosirea trenului regal. Oamenii au venit sa-i aduca un ultim omagiu Majestatii Sale, desi trenul nu va opri in. continuă pe Antena3

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges. Oamenii au aplaudat si au aprins luminile telefoanelor mobile. Regele Mihai este inmormantat astazi in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges.

FOTO VIDEO Peste 1.000 de persoane l-au aplaudat pe Regele Mihai si au aruncat cu flori inspre trenul regal, la Titu

Peste 1. 000 de persoane din mai multe localitati ale judetului Dambovita au asteptat convoiul regal pentru a-l saluta pentru ultima data pe Regele Mihai. Oamenii au aplaudat in momentul in care trenul regal a incetinit in gara di Titu, au scandat Regele Mihai si au aruncat cu flori.

Trenul regal care transporta sicriul Regelui Mihai a fost asteptat de 2.000 de oameni in gara din Curtea de Arges

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, unde trenul regal a fost asteptat de aproximativ 2. 000 de oameni, care au aplaudat si au strigat Regele Mihai, relateaza News. ro. Cortegiul funerar se deplaseaza de la gara la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde publicul si presa nu vor avea acces.

Funeraliile Regelui Mihai: Trenul Regal in care se afla sicriul a pornit spre Curtea de Arges

Trenul Regal in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I a pornit sambata din Gara Baneasa spre Curtea de Arges. In tren se afla Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei, si membri ai Familiei Regale a Romaniei.

Imagini pline de durere din momentul in care trenul cu Regele Mihai a ajuns in gara din Curtea de Arges. Ce au facut Principesele FOTO

Trenul regal care l-a adus pe Regele Mihai la Curtea de Arges a ajuns sambata seara, in jurul orei 18. 30, la destinatie. A fost momentul in care fiicele Regelui Mihai si Principele Radu, care.

Regele Mihai, ultima calatorie. Imagini din Trenul Regal - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai este dus cu trenul regal la Curtea de Arges, acolo unde va avea loc inmormantarea, la manastirea unde sunt ingropati Regele Carol I si Regina.

Mii de oameni asteapta joi sa ii aduca un omagiu regelui Mihai. Fostul principe Nicolae, primit cu entuziasm. Voi veni inapoi. Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost bunicul meu intotdeauna

Mii de oameni asteapta joi sa ii aduca un omagiu regelui Mihai, la Palatul Regal, unde fostul principe Nicolae a fost primit cu entuziasm de persoanele aflate acolo, relateaza News. ro.

Trenul regal, insotit de mai multi piloti in semn de omagiu pentru Regele Mihai

O parte din drum, trenul regal a fost insotit de cativa piloti care au adus un ultim omagiu celui care a fost mentorul lor, si cel care a infiintat Aeroclubul Romaniei, in cadrul.

Cum arata Trenul Regal care il va conduce pe Regele Mihai, pentru ultima data, la Curtea de Arges - FOTO in articol

Trenul Regal va conduce sicriul Regelui Mihai, pentru ultima data la Curtea de Arges. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat la ora 14. 40 cuTrenul Regal de la Bucuresti.

Imagini sfasietoare. Ce a facut MS Margareta in timpul calatoriei cu trenul regal spre Curtea de Arges FOTO

Noi imagini emotionante in ziua inmormantarii Regelui Mihai. in timpul drumului cu trenul regal spre Curtea de Arges, acolo unde fostul suveran urma sa fie inmormantat, Majestatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )