Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sute de oradeni au iesit sa protesteze fata de legile Justitiei si fata de PSD

Adevărul Adevărul,
Sute de oradeni au iesit sa protesteze fata de legile Justitiei si fata de PSD

Sute de oradeni au iesit in strada pentru a protesta fata de modificarile aduse legilor justitiei in Parlament, precum si fata de PSD. continuă pe Adevărul

Sute de oradeni au iesit sa protesteze impotriva legilor Justitiei si impotriva PSD

Sute de oradeni au iesit in strada pentru a protesta impotriva impotriva modificarii legilor justitiei in Parlament, precum si impotriva PSD.

Sibienii ies in strada sa protesteze fata de modificarile aduse legilor justitiei

Sibienii vor iesi, sambata seara, sa protesteze fata de modificarile aduse la legile justitiei. Manifestatia din aceasta seara este progrmata in Piata Mare.

Lovitura de teatru: inalta Curte de Casatie si Justitie, refuzata de Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Razboiul pe legile justitiei inregistreaza un nou episod fara precedent. Dupa ce a contestat la Curtea Constitutionala modificarile aduse celor trei legi 303, 304 si 317 din 2004), inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat avizul Comisiei de la Venetia referitor la legile justitiei.

Legile justitiei din Romania, subiect de dezbatere in Parlamentul European. Liderul grupului Verzilor: Suntem ingrijorati ca statul de drept in Romania este in pericol/ Plus: Ce spune despre nominalizarea Vioricai Dancila in functia de prim-ministru

Grupul europarlamentar al Verzilor/Aliantei Libere Europene a propus ca, in luna februarie, in Parlamentul European sa aiba loc o dezbatere privind legile justitiei din Romania, iar la nivelul presedintilor grupurilor exista deja un acord de principiu in acest sens. Ska Keller, co-presedinte al grupului europarlamentar al Verzilor, a declarat pentru HotNews. ro ca statul de drept in Romania este in pericol, iar guvernul nu asculta cu atentie societatea civila. O decizie formala privind organizarea acestei dezbateri urmeaza sa fie luata. Vezi in articol un scurt interviu cu Ska Keller. Ce spune aceasta despre nominalizarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru.

VIDEO Peste 2.500 de sibieni protesteaza fata de modificarile aduse legilor justitiei

Cateva sute bune de sibieni au iesit, sambata seara, sa protesteze fata de modificarile aduse la legile justitiei. Manifestatia din aceasta seara este programata in Piata Mare.

Cateva sute de baimareni au iesit in strada, in semn de protest fata de modificarile legilor justitiei

Peste 500 de baimareni au iesit in strada pentru a potesta fata de guvernarea PSD-ALDE. Oamenii au huiduit in fata sediului PSD si au strigat lozinci impotriva clasei politice.

Cateva sute de baimareni au iesit in strada

Peste 500 de baimareni au iesit in strada pentru a potesta fata de guvernarea PSD-ALDE. Oamenii au uiduit in fata sediului PSD si au strigat lozinci impotrva calsei politice.

The Guardian: Romania se pregateste de proteste uriase din cauza marelui pas inapoi in ce privesc legile justitiei

The Guardian scrie despre protestele planificate sambata in Romania si o citeaza pe Monica Macovei, care spune ca noile modificari ale justitiei reprezinta cel mai mare pas inapoi al tarii de cand am intrat in Uniunea Europeana.

The Guardian: Romania se pregateste de proteste uriase din cauza marelui pas inapoi in ceea ce priveste legile justitiei

The Guardian scrie despre protestele planificate sambata in Romania si o citeaza pe Monica Macovei, care spune ca noile modificari ale justitiei reprezinta cel mai mare pas inapoi al tarii de cand am intrat in Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )