Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tablete de 150 milioane lei pentru elevii din mediile defavorizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tablete de 150 milioane lei pentru elevii din mediile defavorizate

Ministerul Educatiei ofera, dupa multe promisiuni si discutii, prima veste buna pentru elevii care nu aveau acces la predarea online. Guvernul a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerului Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020. Banii vor fi utilizati pentru achizitia de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate. Criteriile de repartizare vor fi stabilite prin ordin de ministru.

Anisie: Elevii vor avea internet timp de doi ani si tablete. Vor fi alocate 150 de milioane de lei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a adus lamuriri cu privire la achizitia de tablete pentru elevii din medii defavorizate, ea spunand ca ei vor beneficia si de echipamente si de internet timp de doi ani, iar din Fondul de rezerva al Guvernului vor fi alocate 150 de milioane de lei, potrivit Mediafax. Tablete pentru elevi si masti pentru categoriile vulnerabile, achizitionate din Fondul de rezerva.

Ministerului Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete conectate la internet

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020. Banii vor fi utilizati pentru achizitia de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate. Criteriile de repartizare vor fi stabilite prin ordin de ministru, in baza propunerilor unitatilor de invatamant preuniversitar de stat.

150 de milioane de lei pentru dispozitive electronice destinate elevilor din medii defavorizate

Ministerul Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de dispozitive e.

Cum arata OUG care prevede alocarea a 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Pe o perioada de 4 luni, incepand cu data de 15 mai 2020, Guvernul Romaniei difuzeaza contra cost, prin intermediul serviciilor mass-media, campanii de informare publica privind masurile de prevenire si limitare a raspandirii coronavirusului, se arata in OUG pentru organizarea unor campanii de informare publica in contextul pandemiei de coronavirus. Pentru aceasta campanie de informare va fi alocat un buget de 200 de milioane de lei, din care 55% se aloca pentru serviciile de programe de televiziune, 23% pentru furnizori media online, 12% pentru serviciile de programe de radiodifuziune, 1% pentru creatia si productia materialelor care vor fi difuzate in cadrul campaniilor de informare publica. Vezi varianta care urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial.

Oil Terminal Constanta doreste sa obtina un credit de peste 31 milioane lei

Il Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, vrea sa ia un credit de 31,17 milioane lei, pentru modernizarea unui rezervor la Sectia Platforma Sud.

COVID-19: Ce masuri ar putea fi luate in scoli pentru elevii care se intorc la ore din 2 iunie si pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a oferit detalii despre cum ar putea sa se defasoare redeschiderea scolilor si reluarea cursurilor de pregatire pentru elevii din ani terminali, precum si despre.

OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 10,7 milioane lei in primul trimestru al anului 2020

OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 10,7 milioane lei in primele trei luni ale anului, evolutia fiind influentata de triplarea costurilor de risc, in contextul epidemiei Covid-19.

Testare gratuita a nivelului de pregatire pentru elevii din clasele terminale

In contextul suspendarii cursurilor scolare si mentinerii examenelor de absolvire pentru elevii claselor terminale, printr-o initiativa privata a fost lansata o platforma gratuita de testare a nivelului de pregatire.

Danca: 250.000 de elevi din medii defavorizate vor primi tablete. Numarul ar putea creste

Un numar de 250. 000 de elevi ce provin din medii defavorizate vor primi, in curand, tablete cu ajutorul carora vor invata de la distanta. Ministerul Educatiei a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete, a anuntat, vineri, seful Cancelariei Premierului, Ionel Danca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )