Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tanara din Fetesti, disparuta de 5 zile, a fost gasita

Adevărul Adevărul,
Tanara din Fetesti, disparuta de 5 zile, a fost gasita

Politistii ialomiteni au identificat-o pe tanara de 21 de ani, din municipiul Fetesti, care a plecat in urma cu 5 zile de la domiciliu si nu s-a mai intors. Aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni. continuă pe Adevărul

Disparuta fara urma. O tanara din Fetesti, de negasit de mai multe zile

Politistii din Ialomita cauta o femeie, de 21 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informatii sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112, ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Ce a patit o tanara din Galati gasita de politistii de frontiera la volanul unei masini cu certificat ITP fals

Infractiunea a fost depistata in urma unui control de rutina facut depolitistii din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. Soferita in varsta de 23 de ani nu era proprietara masinii pe care o conducea, insa s-a ales cu dosar penal.

Fata care a sunat la 112, in judetul Olt, anuntand ca este rapita a fost gasita. Povestea rapirii este halucinanta

IPJ Olt a anuntat ca a fost identificata fata care luni, 14 octombrie 2019, in jurul orei 14,20, a apelat 112 solicitand ajutor. Povestea nu este insa ceea ce parea, cei doi, fata sechestrata si rapitorul, fiind cercetati de procurori.

La 23 de ani, o tanara din Iasi a trait cat altii intr-o viata. A fost dependenta de alcool, a fost la un pas sa fie violata si a avut o tentativa de sinucidere. incepusem sa inteleg ca nu pot schimba trecutul si ca astazi sunt o alta persoana

La 23 de ani, a trait cat altii intr-o viata. A fost dependenta de alcool, in care s-a refugiat dupa ce parintii sai au plecat afara sa munceasca, a intrat in anturaje gresite, a fost la un pas sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.265 seconds )