Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tanara ucisa intr-un accident rutier din Cluj era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava

Antena3 Antena3,
Tanara ucisa intr-un accident rutier din Cluj era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava

O tanara in varsta de 20 ani, din Suceava, a murit in noaptea de duminica spre luni intr-un groaznic accident petrecut la Cluj Napoca. La volanul unui Mercedes, bolid de lux, era un tanar de 19 ani, din. continuă pe Antena3

Primele imagini de la accidentul din Cluj, unde un tanar drogat si-a omorat iubita - FOTO

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia o tanara a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

Ea este studenta din Cluj, care a murit in accidentul provocat de prietenul ei

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia iubita lui a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

GRAV ACCIDENT RUTIER! Fanii sunt SOCATI: Din pacate, este vorba chiar de Dani Mocanu... Detalii de ultim moment despre starea manelistului (FOTO, VIDEO)

Manelistul Dani Mocanu trece prin clipe grele. Fratele manelistului, Romario, a fost implicat intr-un grav accident rutier, in apropiere de Campulung. Toti cei 3 pasageri care se aflau in masina au fost.

Un celebru inginer italian, ucis intr-un accident rutier provocat de un roman

Un cunoscut inginer italian in varsta de 91 de ani a murit miercuri intr-un accident rutier in regiunea Calabria, dupa ce masina in care se afla impreuna cu fiica si fiul sau s-a ciocnit frontal cu un.

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, in localitatea Vadu Pasii din judetul Buzau, un batran, in varsta de 70 de ani, stingandu-se din viata in urma impactului. Mai precis, un.

O profesoara din Cluj, reclamata ca a predat elevilor de clasa a III-a o lectie n care a folosit cuvntul foot

Ancheta neobisnuita in cazul unei profesoare de limba engleza din Cluj. Aceasta a fost reclamata ca a folosit cuvantul foot cand a predat elevilor de clasa a III-a lectia despre partile corpului. Si pentru ca oo se pronunta u in limba engleza, mama unui elev a reclamat-o ca foloseste cuvinte obscene.

Ea este tanara ucisa aseara intr-un accident de masina de iubitul ei drogat. Avea doar 20 de ani si era iubita de toata lumea

Fata in varsta de 20 ani, ucisa de un prieten drogat, care conducea o masina de lux, in cumplitul accident din Floresti se numeste Gabi Ripan si era studenta la Universitatea Babes-Bolyai. inca din 2017,.

Romania, in DOLIU! Gabriela A MURIT intr-un CUMPLIT ACCIDENT rutier

Un accident cumplit i-a adus moartea fiicei milionarului sucevean Vasile Ion Ripan. Gabriela se afla in masina cu prietenul ei, un tanar de 19 ani. Cei doi se deplasau dinspre Gilau spre Cluj-Napoca, intr-un.

Detaliul socant despre accidentul din Cluj, in care o tanara de 20 de ani si-a pierdut viata dupa ce soferul s-a urcat drogat la volan

Un detaliu socant a iesit la iveala in urma cumplitului accident din judetul Cluj, in care o tanara de 20 de ani, Gabriela, si-a pierdut viata. Se pare ca masina de lux pe care prietenul sau o.

Cum se masoara vinovatia dupa un accident rutier mortal. Studiu de caz: soferul si pietonul, vinovati fiecare in procent de 50 la suta

Judecatoria Alba Iulia a condamnat un sofer la inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Instanta a considerat ca atat soferul, cat si victima sunt vinovati in aceeasi masura de producerea accidentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )