Libnet.ro
UNICEF

00:06

Tanarul impuscat mortal de un politist din Vaslui este nepotul unui fost sef al Politiei Rutiere din municipiu. Cum s-a intamplat incidentul

Hotnews Hotnews,
 Tanarul impuscat mortal de un politist din Vaslui este nepotul unui fost sef al Politiei Rutiere din municipiu. Cum s-a intamplat incidentul

Tanarul de 26 de ani, declarat mort la peste doua ore dupa ce a fost impuscat in cap de catre un politist din Vaslui este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu, fost sef al Politiei Rutiere Vaslui, scrie publicatia locala Vremea Noua. Politistul care l-a impuscat este agent al Biroului de Politie Rutiera Vaslui. continuă pe Hotnews

Tanarul iMPUSCAT iN CAP de un politist din Vaslui este nepotul unui fost sef al Politiei Rutiere

Tanarul impuscat in cap de un politist din Vaslui este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu, fost sef al Politiei Rutiere Vaslui, scrie Vremea Noua. Incidentul s-a petrecut joi dupa amiaza, dupa.

Tanarul impuscat in cap de un politist la Vaslui este nepotul fostului sef al Politiei Rutiere

O stranie coincidenta in cazul tanarului impuscat mortal joi pe o strada din Zona Industriala a Vasluiului, dupa ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Politistul care a tras cu arma este tocmai agentul care l-a denuntat de DNA pe subcomisarul Munteanu.

Noi informatii despre tanarului impuscat in cap de politistul din Vaslui

Tanarul de 27 de ani, care a fost impuscat in cap de un politist la Vaslui, a lasat in urma lui o fetita de doar cativa anisori. Barbatul a fost prins la volanul unei masini fara sa detina.

Noi informatii despre tanarul impuscat in cap de politistul din Vaslui

Tanarul de 27 de ani, care a fost impuscat in cap de un politist la Vaslui, a lasat in urma lui o fetita de doar cativa anisori. Barbatul a fost prins la volanul unei masini fara sa detina.

Coincidenta stranie in cazul tanarului impuscat in cap de un politist la Vaslui. Cine era victima

Coincidenta socanta in cazul tanarului impuscat mortal la Vaslui, dupa ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Politistul care a tras cu.

Un sofer din Vaslui a fost impuscat mortal de un politist. Agentul ar fi colaborator al DNA

Un politist l-a impuscat, joi dupa-amiaza, pe un sofer in varsta de 27 ani. Se pare ca agentul a fos.

Cum ar trebui sa procedeze barbatul din Vaslui, declarat mort, desi este in viata, pentru a obtine anularea hotararii de declarare a decesului

Apelul formulat de dl. Constantin impotriva hotararii de declarare a mortii sale a fost respins ca inadmisibil. Solutia instantei este corecta, intrucat nu acesta era mijlocul procedural prin care se putea invalida hotararea. Potrivit legii, dl Constantin ar trebui sa formuleze o cerere de anulare, pe care ar trebui sa o adreseze aceleiasi instante care a emis si hotararea de declarare a mortii in acest caz, Judecatoria Barlad).

Accident extrem de grav la iesirea din Vaslui. O persoana si-a pierdut viata si altele cinci au fost ranite

O persoana a murit si alte patru persoane au fost grav ranite in urma unui accident ce a avut loc la iesirea din municipiul Vaslui, pe DN2F. Doua masini s-au lovit frontal dupa ce una dintre masini a ajuns pe co.

Faze tari: Fetita de 9 ani, din Vaslui, olimpica la limba rusa, desi nu studiaza disciplina la scoala; Autocarele electrice ajung pe sosele: unde te poti plimba cu unul; China sustine ca a creat un 'super-material' invizibil

Neymar, criticat pentru omagiul insensibil adus lui Stephen Hawking Neymar a fost aspru criticat pe retelele de socializare pentru un omagiu adus de fotbalist fizicianului Stephen Hawking. Starul PSG. 10 intrebari pe care ai vrut mereu sa i le pui sotiei celui mai cunoscut criminal din Marea Britanie Te-ai intrebat vreodata ce le atrage pe femei la criminali? Charles Salvador, cunoscut si ca Charles Bronson, e probabil cel mai.

Un tanar de 14 ani din Sibiu este suspectat ca a ucis un batran

Un baiat in varsta de 14 ani, suspectat ca ar fi lovit de mai multe ori un batran din Fantanele, provocandu-i decesul, a fost prins de politisti si internat in vederea efectuarii unei expertize psihiatro-legale, a anuntat marti Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Sibiu, anunta Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )