Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tara din Europa care foloseste caini antrenati pe aeroport pentru a depista pasagerii infectati cu coronavirus

B1 B1,
Tara din Europa care foloseste caini antrenati pe aeroport pentru a depista pasagerii infectati cu coronavirus

Caini antrenati sa identifice persoanele infectate cunoul coronavirus de tip SARS-CoV-2 au inceput sa activeze pe aeroportul Vantaa din capitala finlandeza Helsinki, au anuntat joi autoritatile,. continuă pe B1

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

CFR Cluj si-a asigurat calificarea in faza play-off din Europa League, dupa ce a invins-o pe Djurgaden IF, in Suedia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, in minutul 55, cu o lovitura de cap. Ciprian Deac este cel care a pasat decisiv, cu o centrare perfecta din lovitura libera. Campioana .

Care va fi pretul pentru salvarea companiilor zombi din Europa?

Toate planurile de stimulare monetara si fiscala din Europa pornesc de la premisa ca un impuls din partea statului ar fi suficient pentru repornirea motorului economic, respectiv a sectorului privat.

Facebook si-ar putea inchide operatiunile din Europa

Facebook a avertizat ca si-ar putea stopa operatiunile din Europa daca autoritatile din Irlanda - unde compania americana isi are sediul central din UE - confirma interdictia de a transmite in SUA datele colectate in Uniunea Europeana, transmite The Guardian. Irlanda trebuie sa ia o decizie dupa ce Curtea de Justitie a UE a decis in luna iulie ca transferul de date din UE catre SUA nu e suficient de bine protejat fata de eventualele intruziuni ale agentiilor americane de informatii, scrie g4media.

DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Romania este in cea mai sensibila situatie posibila din Europa in privinta deficitelor, a declarat vineri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, intr-o interventie telefonica la Digi24. Acesta a catalogat propunerile de majorare de cheltuieli din Parlament drept absolut hazardate avand in vedere ca Romania ramane cu un deficit semnificativ si daca elimina impactul bugetar al ajutoarelor acordate de guvern pe fondul crizei Covid. Potrivit lui purtatorului de cuvant al BNR, cheltuielile suplimentare ce vor intra saptamana asta la vot in Parlament nu pot fi acoperite, acest lucru fiind o certitudine.

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

A mai ramas putin timp pana la data alegerilor locale din acest an, care vor stabili cine se va instala la conducerea administratiilor locale pentru urmatorii patru ani. in lupta pentru scaunul de edil, candidatii fac tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe alegatori sa puna stampila pe numele lor. in cursa .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )