Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara europeana in care se fac angajari masive: peste un milion de locuri de munca vacante

Adevărul Adevărul,
Tara europeana in care se fac angajari masive: peste un milion de locuri de munca vacante

Numarul posturilor vacante in Germania a atins un nivel record in cel de-al doilea trimestru din acest an, arata datele publicate de Institutul pentru cercetarea fortei de munca. continuă pe Adevărul

Idei de afaceri: 7 startup-uri care fac bani cu animale de companie

Piata produselor pentru animalele de companie este in plina expansiune peste tot in lume. Conform studiilor recente, motivul pentru care industria se extinde in Europa si in intreaga lume este ca numarul gospodariilor care detin cel putin un animal de companie a crescut, iar stapanii cheltuiesc din ce in ce mai mult pentru prietenii cu blana sau pene).

Schimbare MAJORA in legislatie: Amenzi TERIBILE pentru soferii romani care fac acest lucru simplu...

Noul Cod Penal prevede pedepse drastice pentru cei care pun in circulatie autovehicule neinmatriculate, care conduc fara permis sau sub influenta alcoolului. Astfel, conform Codului Rutier 2018, punerea in.

Donald Trump ameninta din nou, pe Twitter, tarile care fac comert cu Iranul

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari marti ca noile sanctiuni ale SUA impotriva Iranului, intrate in vigoare cu cateva ore mai devreme, sunt cele mai drastice care au fost impuse vreodata, ia.

Bangladesh: Guvernul ia n calcul introducerea pedepsei capitale pentru cei care fac accidente rutiere soldate cu morti

Guvernul din Bangladesh va analiza luni un amendament ce propune introducerea pedepsei cu moartea in cazul accidentelor rutiere cauzatoare de decese, a declarat un oficial, in contextul in care zeci de mii de elevi si studenti protesteaza dupa ce doi adolescenti au fost calcati de un autobuz.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )