Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tara noastra - cea mai mare inflatie din UE, in aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra - cea mai mare inflatie din UE, in aprilie

Florian Libocor: O tara intreaga nu intelege ca, acum, cu 1. 400 de lei nu mai este in masura sa cumpere aceleasi bunuri si servicii pe care le cumpara in urma cu un an cu o mie de lei * Vasilescu, BNR: Dobanda si inflatia sunt surori siameze Rata anuala a inflatiei inregistrata de tara noastra in luna aprilie a atins cea mai mare valoare din Uniunea Europeana UE), respectiv 4,3%, evidentiaza Eurostat. Alaturi de Roma-nia, pe primele locuri ca nivel al inflatiei se afla Slovacia cu 3%) si Estonia 2,9%), in timp ce statele cu cea mai scazuta inflatie sunt Cipru minus 0,3%) si Irlanda minus 0,1%). continuă pe Ziarul Bursa

Romania, cea mai mare INFLATIE din UE! Date iNGRIJORATOARE ale experitilor europeni

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana UE), se arata intr-un raport Eurostat. Potrivit biroului de statistica al Comisiei Europene, inflatia a fost de 4,3%, de trei ori .

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, in aprilie, cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate, astzazi, de biroul european de statistica Eurostat.

Romnia a nregistrat cea mai mare inflatie din UE, n aprilie, de trei ori media europeana

Romania a inregistrat cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in aprilie, de trei ori mai mare decat media europeana, reiese din datele publicate, miercuri, de Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat, care arata ca la nivelul UE inflatia a incetinit cu 0,1 puncte procentuale, la 1,4%.

Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Preturile au crescut cu 5,2% in aprilie fata de anul trecut

Preturile de consum in luna aprilie 2018 comparativ cu luna aprilie 2017 au crescut cu 5,2%, cea mai mare inflatie din iunie 2013, a informat Institutul National de Statistica.

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara. in Muntii Bucegi exista sapte izvoare care au uimit o lume intreaga prin puritatea lor. intre lacurile Bolboci si Scropoasa, mai precis la cota.

BSDA 2018, cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei! Armele viitorului, la Romaero (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei - Black Sea Defense Aerospace (BSDA) 2018: Peste 270 de expozanti, ntre 16-18 mai la Romaero Baneasa

Black Sea Defense Aerospace BSDA) 2018, cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei va reuni la Romaero Baneasa, intre 16 si 18 mai, peste 270 de expozanti din domeniile apararii, securitatii cibernetice si aeronauticii. Evenimentul de la Romaero, ce se tine o data la fiecare doi ani, este cu atat mai important in acest an avand in vedere bugetul marit al armatei la 2% din PIB, multe dintre firmele participante vizand contracte de achizitii militare cu Romania.

Care este cea mai mare gafa din cariera regretatului Cristian Topescu: Mi-a marcat cariera!

Cristian Topescu s-a stins din viata ieri, la 81 de ani, la o saptamana dupa ce a fost internat de urgenta la Spitalul Elias.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )