Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara noastra a exportat electricitate aproape in permanenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra a exportat electricitate aproape in permanenta

Tara noastra a exportat electricitate aproape in fiecare moment al lunii iulie, ca urmare a consumului relativ scazut, dar si a pretului mai mare din tarile vecine, arata datele OPCOM si Transelectrica, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Irlandei, vizita oficiala in tara noastra

Prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, efectueaza marti o vizita oficiala in tara noastra, ocazie cu care va avea intalniri cu seful statului, Klaus Iohannis, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dar si cu prim-ministrul Viorica Dancila, relateaza Agerpres.

Tara noastra nu are o facultate de enologie

Reporter: Cum a evoluat piata vinului, in ultimul an? Raspuns: Din datele mele, pot spune ca, din punctul de vedere al productiei, anul 2017 a fost mai bogat cu 60%, ca productie viticola, fata de anul 2016. Acest lucru s-a intamplat din doua motive: pe de o parte, a fost un an excelent pentru acest tip de produs, pe de alta parte viile tinere plantate acum patru ani au intrat pe rod. Din punctul de vedere al vanzarilor, pot vorbi doar in particular, iar la societatea noastra, pana la jumatatea anului 2018, observ o crestere a vanzarilor cu doar 10% fata de jumatatea anului 2017. Reporter: Cum caracterizati piata enologilor de la noi?.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )