Libnet.ro
UNICEF

13:16

Tara noastra se implica in dezvoltarea Coridorului Sudic de gaze naturale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra se implica in dezvoltarea Coridorului Sudic de gaze naturale

Guvernul Romaniei a aprobat, astazi, un Memorandum de intelegere intre Ministerul Energiei, compania Transgaz si Consiliul Consultativ al Coridorului Sudic de Gaze privind potentialul de cooperare in utilizarea infrastructurii de transport gaze oferita de Interconectorul Romania-Bulgaria si conducta Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria BRUA). continuă pe Ziarul Bursa

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

Primii kilometri din magistrala de gaze naturale Mintia - Brad. Ce localitati vor fi racordate la noua retea

Primii kilometri de material tubular din magistrala care va racorda municipiul Brad la magistrala de gaze naturale au fost realizati. Alaturi de Brad, mai multe comune din Hunedoara vor fi racordate la noua retea.

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post in conducerea NATO. E cea mai inalta pozitie pe care ar putea sa o obtina tara noastra

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post important in conducerea NATO. Potrivit unor surse, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma sa il numeasca pe fostul ministru de externe al Romaniei in functia de secretar general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice. UPDATE E oficial! Mircea Geoana a fost numit secretar general adjunct .

DELOITTE: Tara noastra, in topul amenzilor pentru incalcarea GDPR

Cel mai important moment pentru companiile din tara noastra, dupa intrarea in vigoare a GDPR, a fost in 27 iunie, cand Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a impus prima amenda, in cuantum de aproximativ 130. 000 de euro.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )