Libnet.ro
UNICEF

13:30

Targul de Craciun de la Frankfurt, anulat din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2

B1 B1,
Targul de Craciun de la Frankfurt, anulat din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2

O veste trista pentru toti cei care iubesc sarbatorile de iarna. Targul de Craciun de la Frankfurt a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de infectare cu SARA-CoV-2. Pe fondul restrictiilor,. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Targul de Craciun de la Strasbourg, anulat din cauza Covid-19. O astfel de masura s-a mai luat doar in perioada razboiului

Cel mai popular targ de Craciun din Franta, din orasul Strasbourg, a fost anulat joi din cauza transmiterii accelerate a coronavirusului in zona. Autoritatile orasului au declarat ca situatia de sanatate se.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

Tragedie in fotbalul romanesc. A murit din cauza coronavirusului

E tragedie in fotbalul romanesc dupa ce selectionerul nationalei de fotbal tineret a murit. Acesta fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, in urma cu doar doua saptamani. Tragedie in fotbalul romanesc. Florin Bugar a murit din cauza coronavirusului Florin Bugar, antrenorul echipei nationale de fotbal feminin tineret si al echipei Piros Security, a incetat din .

EXCLUSIV Monica Gabor, executata silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a bagat-o afaceristul in necazuri

O firma de recuperare creante i-a dat in judecata pe cei doi fosti soti si le cere sa isi imparta bunurile comune, pentru a-l putea executa silit pe omul de afaceri. A ajuns la sapa de lemn S-a numarat printe bogatasii Romaniei si a aratat ani la rand ca traieste la cel mai inalt nivel: .

Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Bucurestiului, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca depunerea juramantului si inceperea mandatului sau intarzie foarte mult din cauza PSD Bucuresti, care a depus nu mai.

Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Artistul suferea si de diabet

Unul dintre cei mai cunoscuti pictori din Romania a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Dan Virgiliu Dimulescu, in varsta de 69 de ani, era internat la Spitalul Municipal Caracal, dupa ce a fost infectat cu.

Rusia depaseste pragul de 25.000 de morti din cauza Covid-19

Rusia a anuntat joi ca a inregistrat 290 de morti din cauza covid-19 in ultimele 24 de ore, iar bilantul total oficial crescut la 25. 242 de decese, relateaza Reuters si News. ro .

Presedintele CIO respinge ideea excluderii unor tari de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza coronavirusului

Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), germanul Thomas Bach, a respins o posibila excludere a unor tari de la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo din cauza situatiei coronavirusului in tarile respective, conform Agerpres.

Matthew Sherwood (EIU): Romania sufera din cauza spatiului fiscal mic. Economia va reveni la nivelul precriza in 2022

Romania sufera din cauza spatiului fiscal mic avand in vedere deficitul bugetar din ultimii ani si capacitatea institutionala scazuta de a face fata crizei, a declarat Matthew Sherwood, senior Europe economist EIU. Potrivit acestuia, datele nu arata atat de sever pe cat se asteptau anterior.

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )