Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, achitat in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Playtech Playtech,
Tariceanu, achitat in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Instanta suprema a decis achitarea lui Calin Popescu Tariceanu. Este mentinuta, astfel, decizia din prima instanta. Astfel, seful Senatului este absolvit definitiv de acuzatia de marturie mincinoasa. Procurorii spuneau ca, prin declaratiile sale, i-ar fi impiedicat sa afle adevarul in privinta modului in care s-au retrocedat parti din padurea Snagov si Ferma Baneasa. La ultima [] . continuă pe Playtech

Calin Popescu Tariceanu, achitat definitv in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat definitiv, luni, pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa.

ICCJ ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul in care Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa; in prima instanta el a fost achitat

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Tariceanu, achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Magistratii instantei supreme au decis, luni seara, sa-l achite pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care a fost acuzat de DNA de marturie mincinoasa, fiind mentinuta, astfel, decizia din prima instanta. Decizia este definitiva.

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata luni sear.

Instanta suprema l-a achitat pe Tariceanu in dosarul de marturie mincinoasa

40 - Calin Popescu-Tariceanu, achitat in dosarul retrocedarii fermei Baneasa. Tariceanu eraacuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Decizia este.

Zi cruciala pentru Calin Popescu Tariceanu: Curtea Suprema ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul de marturie mincinoasa

Completul de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost trimis in judecata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )