Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tariceanu (ALDE): Augustin Lazar trebuia demis pentru faptele sale si nu lasat sa se pensioneze, cocosat de premii si distinctii, in orice caz nu cu o pensie imensa

B1 B1,
Tariceanu (ALDE): Augustin Lazar trebuia demis pentru faptele sale si nu lasat sa se pensioneze, cocosat de premii si distinctii, in orice caz nu cu o pensie imensa

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, sustine ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, trebuia demis pentru faptele sale, precum si ca trebuia deschis un dosar penal impotriva acestuia. continuă pe B1

Tariceanu (ALDE): Augustin Lazar trebuia demis pentru faptele sale si nu lasat sa se pensioneze, cocosat de premii si distinctii, in orice caz nu cu o pensie imensa

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, sustine ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, trebuia demis pentru faptele sale, precum si ca trebuia deschis un dosar penal impotriva acestuia.

Calin Popescu Tariceanu: Augustin Lazar trebuia demis. Nu pensie grasa, ci dosar penal

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Augustin Lazar trebuia sa fie demis pentru faptele sale si sa i se faca dosar penal. De asemenea, liderul Senatului a mai spus ca nu trebuie lasat sa se.

UPDATE Augustin Lazar se pensioneaza - cererea sa a fost admisa de Consiliul Superior al Magistraturii

Procurorul general Augustin Lazar, implicat in scandalul generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, se pensioneaza. Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii au admis, joi, cererea de pensionare a acestuia. Mandatul procurorului general se incheie in 27 aprilie. Augustin Lazar a candidat pentru un nou mandat, dar a fost respins de Tudorel Toader, care a incercat sa il revoce din functie inca de anul trecut. 00 Sectia de procurori a CSM a trimis cererea de pensionare a lui Augustin Lazar la Cotroceni.

Cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, discutata astazi de Consiliul Superior al Magistraturii

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii ar urma sa discute joi cererea de pensionare a lui Augustin Lazar. Mandatul procurorului general se incheie in 27 aprilie. in plin scandal generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip, Augustin Lazar a candidat pentru un nou mandat, dar a fost respins de Tudorel Toader.

UPDATE Augustin Lazar se pensioneaza - cererea sa a fost admisa de Consiliul Superior al Magistraturii

Procurorul general Augustin Lazar, implicat in scandalul generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, se pensioneaza. Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii au admis, joi, cererea de pensionare a acestuia. Mandatul procurorului general se incheie in 27 aprilie. Augustin Lazar a candidat pentru un nou mandat, dar a fost respins de Tudorel Toader, care a incercat sa il revoce din functie inca de anul trecut.

Lovitura de teatru: Augustin Lazar a depus dosarul pentru pensionare

Augustin Lazar a depus dosarul pentru a se pensiona. Informatia a fost dezvaluita miercuri, la Sinteza Zilei. O lovitura de teatru in cazul lui Augustin Lazar. Surse CSM au confirmat ca si-a depus.

Sectia pentru procurori aproba cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Update:Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobatjoi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar Stirea initiala:Sectia pentru.

TARICEANU: Pentru Lazar nu trebuia o pensie grasa, ci un dosar penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca procurorul general, Augustin Lazar, trebuia sa dea socoteala si demis pentru faptele sale si nu lasat sa se pensioneze.

TARICEANU: Augustin Lazar a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a criticat Societatea Timisoara care l-a premiat pe Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar spunand despre acesta ca a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti din perioada anilor 80 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,335 seconds )